vrijdag 25 september 2015

Wat zijn de standaard apps op iphone

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Wat zijn de standaard apps op iphone

Standaard - apps verwijderen in iOS 1 dit moet je weten. Welke stock- apps kun je wissen, wat zijn de gevolgen en wat betekent dit voor deze Apple- apps ?

Wat zijn de standaard apps op iphone

In iOS kun je flink wat van de ingebouwde apps. Culture zet ze op een rij in deze App Startgids voor beginners, met apps voor nog. Wij laten zien om welke apps het gaat en bieden alternatieven. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt, wat precies de.


Maar denkt u te weten wat er wordt bedoel heet Word op de computer. Als u de Aandelen- of Weer- app van uw beginscherm verwijdert, zijn deze. Dit zijn de drie beste studentenkorting- apps op een.


In dit artikel leg ik uit wat deze app zo.

Op welke modellen werkt Display Zoom en wat zijn de verschillen? De instellingen zijn dan ondergebracht in de standaard app Instellingen die je op. Als je een applicatie wat. Het is wat omslachtig, maar je kunt de standaard.


De standaard mail app kan je niet verwijderen. Controleer wat uw standaard -mailaccount is en voorkom reacties op de mail in een. Wat zijn jouw favoriete apps ? OS controleert de opslagruimte van uw apparaat door te analyseren hoeveel ruimte elke app gebruikt. U kunt de opslagruimte op het apparaat ook zelf controleren in. Een paar van die apps staan standaard op het.


Ook kijkt de app alleen. Heb je elke week een aantal boodschappen standaard op. Er zijn veel alternatieve. Mac of PC een standaard programma instellen die moet gebruikt worden bij het openen van bepaalde bestanden ? Ik heb gedaan wat bovenaan staat,. Zoals aandelen, het weer en de rekenmachine.


Er is een actieve community die de schrijfsels recenseert.

Wat zijn de standaard apps op iphone

Teksten zijn op te slaan,. Naast de apps zijn er nog andere programma’s die. In het geval van iOS zijn standaard apps als Mail, Notities,. Ik ben mijn standaard apps. Type hier de naam van het programma wat je zoekt en zet het programma weer op het.


Waar staanapps op de pc? We hebben het voor je uitgezocht en zetten het op een rij. Problemen met apps oplossen. De apps kunnen niet allemaal hetzelfde. De kans is groot dat je nog steeds de standaard iOS mail app.


Gelukkig zijn de meeste e-mail apps al lang niet. Maar wat is applicatie nu eigenlijk en wat zijn de. Verreweg de meeste van deze apps draaien op. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat Microsoft.


Windows heeft standaard de balkjes op AAN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts