dinsdag 22 september 2015

Incapabel

Incapaciteit, onbekwaamheid (2) 1) Incompetent 2) Niet bekwaam 3) Niet deskundig 4) Niet in sta. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ incapabel ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Wat betekent incapabel ? Hieronder vind je betekenissen van het woord incapabel.


Je kunt ook zelf een definitie van incapabel toevoegen.

Incapabel

Het doel heiligde blijkbaar de middelen. Je hebt gezocht op het woord: incapabel. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Gevonden zinnen matching zin incapabel. Vertaling herinneringen worden gecreëerd door de mens, maar gericht door de computer, wat kan.


Bejaarden betuttelen, alsof ze geestelijk incapabel zijn. Phaedra Werkhoven schrijft iedere zaterdag een column over wat haar bezighoudt. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.

De frustratie loopt hoog op als de gemeenteraad van Rotterdam dinsdag in commissieverband spreekt over de problemen bij het Warmtebedrijf Rotterdam, naast. De betekenis van incapabel vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van incapabel gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen.


Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Onze minister-president Markt Rutte wordt op sociale media vaak uitgemaakt voor leugenaar. Hier- over zegt hij in een interview in Het Parool: ‘Dat is het normale werk. Eurlings was incapabel , arrogant, driftig en zeer ijdel - wel. Jacinda Ardern is premier van Nieuw Zeeland én moeder.


Haar zwangerschap was geen reden om niet gewoon door te werken. The Sunday Times Magazine vroeg zich af hoe ze. Beeldvorming: Hoe komen groepen mensen over in de media? Ouderdom bij vrouwen wordt negatiever gezien dan bij mannen. Als dat het geval is dan moet je snel een andere beheerder gaan zoeken want die vorige is incapabel.


Millionen Wörter und Sätze in allen Sprachen. Door experts geschreven. En weer een slachtoffer op marktplaats.

Dhr Omen Cakir volgens zijn bankgegevens heeft mij ook opgelicht. Via marktplaats kreeg ik het bericht dat er via Bunq bank bv. Moeten we ons inderdaad zorgen maken over de psychische gezondheid van president Donald Trump? We vroegen het aan narcisme psycholoog Martin Appelo.


Almaar meer files zorgen ervoor dat het ook drukker wordt op sluipwegen. Synoniemen en ander woord. Incapabel - betekenissen en gebruik van het woord. Het afwijzen van een outlet in Assen is een slechte zaak. De politiek in Drenthe laat weer zien dat ze volledig incapabel zijn.


Incapabel

Waar zijn de examen documenten? The Digital Library of Dutch Literature is a collection of primary and secondary information on Dutch language and. Agenten worden geselecteerd op vaardigheden en competenties. Vertrouw daarop, schrijft Mark de Vries. Kansloze opportunistische reactie.


Het staat misschien heel erg stoer om een manager incapabel te noemen en een directeur voor nietsnut uit te maken,. KORTENHOEF - De Broederschapsraa het bestuur van de Algemene Doopsgezinde Sociëteit, moet zich op juni tijdens een extra Broederschapsvergader. Tijd Time Veld Pitch Wedstrijd Match Uitslag.


Incapabel

Los van de strategische fouten, maakte ook Van Breukelen zelf geen goede beurt. Wilfred Genee was vooral verbaasd over de aanvallende houding van de. Busque palabras y frases milions en todos los idiomas.


Glosbe, diccionario en línea, gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts