dinsdag 22 september 2015

Ns werken en leren

Wij hebben een leuke Baan voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Vind leren en werken het nu op Kensaq.


Kom werken in de horeca, in een winkel of op kantoor en doe waardevolle werkervaring op. NTI wordt gemiddeld met een 8. Start vandaag een Erkende Opleiding.

Wil jij meewerken aan de reis van morgen? Welke plannen je ook hebt met je carrière, bij NS kun je. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. De reis van morgen begint bij jou. Ontdek hier meer over werken bij NS en onze vacatures.


Bij de NS TechniekFabriek volg je een tweejarige MBO. Ga mee in de wereld van NS ! We nemen je mee in de wereld van performance support en challenges: interventies waarmee we zowel medewerkers als direct leidinggevenden.

Ns werken en leren

Met een hbo-opleiding of traineeship van YoungCapital NEXT doe je alles tegelijk: werken en leren én geld verdienen. Ons Tweede Thuis is een leerbedrijf, gecertificeerd door S-BB. Veel ruimte voor eigen ontwikkeling, ideeën en initiatief en een goede werksfeer met leuke collega’s. Check de vacatures en mogelijkheden bij jou in de buurt! Op zoek naar vacatures bij de NS ? Wie weet kan jij binnenkort werken bij de NS.


NS werkt voortdurend aan het spoor en stations. Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Het Leerwerkloket biedt onafhankelijk advies over leren en werken. Voor iedereen: werkzoekenden, werknemers, scholieren.


Nu Werk in duizenden jobaanbiedingen vinden. Bij Erasmus MC kun je werk en studie combineren. Of je nu nog op de middelbare school zit of al een flinke carrière achter de rug hebt. Deze tijd wil ik gebruiken om te werken. Ik hoef denk ik niet uit te leggen dat dit heel verstandig is van NS en een boel gezeur voorkomt.


Hoi, ik zit met het volgende. Kan een jarige bij de ns komen werken bij bijv de live chat en klantenservice? Of eventueel andere werkzaamheden verr.

Word nu leerbedrijf of bekijk wat u kunt doen voor uw werknemers. Heeft u specifiek vragen over leren en werken , EVC of over financiële regelingen op het gebied van leren en werken ? Bij het Leerwerkloket Utrecht kunnen werkgevers,. Ons ziekenhuis is één van de grotere werkgevers in Noord- en Oost Groningen. Je carrière starten bij NS ? Zo is het salaris goed en zijn de. De meeste conducteurs maken dat mee als ze langere tijd bij de NS werken.


En ik sta open om nieuwe vaardigheden te leren. Of werk je al bij ons en wil je meer weten over opleidingsmogelijkheden of loopbaanbegeleiding? Voor vragen over het kiezen van een (nieuwe) opleiding,.


Ns werken en leren

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, ruime doorgroeimogelijikheden en leuke collega's. Werken en leren bij leerbedrijf SEIN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts