dinsdag 29 september 2015

Deeltijd opleiding hbo

Studeren waar en wanneer je wilt. Het nieuwe studeren begint bij NTI. Ontdek waarom NTI ook bij jou past. Alle voordelen op een rij. Erkende MBO-, HBO - en Master- opleidingen.


Wil je naast het leren ook gewoon blijven werken, dan zijn deeltijdopleidingen ideaal voor jou. Bekijk de opleiding die bij jou aansluit. Deeltijd HBO - opleidingen voor werkenden. Een hbo -bachelor deeltijd avondopleiding van Fontys is een volwaardige geaccrediteerde hbo opleidingen die je in deeltijd en meestal als avondopleiding volgt. Je krijgt vakken als anatomie en psychologie en ook klinisch redeneren.


Wie in deeltijd studeert, heeft in elk geval al een baan en een aantal jaren relevante werkervaring. Voltijd Iedere dag werken aan je studie. Ongeveer uur per week.


Deeltijd opleiding hbo

Duaal Combinatie van werken en leren. De Hogeschool van Amsterdam biedt verschillende opleidingen aan in deeltijd. Vind vandaag resultaten! Hbo opleidingen in deeltijd ? Flexibele hbo opleidingen voor professionals in Utrecht, Amsterdam en Breda.


Bezoek onze website en vraag een brochure aan! Bij een deeltijd hbo - opleiding kun je werk en studie met elkaar combineren. Wat je tijdens het studeren leert, kun je vaak direct toepassen in de praktijk. Tijdens de hbo - opleiding Built Environment deeltijd leer je onder meer alles over ruimtelijke, civieltechnische en bouwkundige vraagstukken in de gebouwde omgeving. Of blijkt ineens dat de zorg je meer ligt dan je huidige baan?


Je kunt verschillende redenen hebben om voor verpleegkunde in deeltijd te kiezen. Ben jij op zoek naar een opleiding die goed te combineren is met een drukke baan of gezinsleven? Kies voor een deeltijd hbo opleidingen van het NTI! Je rondt je opleiding af met een afstudeeropdracht en een scriptie. Je voert de opdracht bij voorkeur uit bij het bedrijf waar je werkzaam bent en doet.


Op zoek naar een deeltijd hbo studie? Op HBOstart staan alle opleidingen , open dagen en hogescholen. Jaarlijks helpen wij bijna alle hbo studiekiezers. Een HBO opleiding , Master of tweejarig traject in voltij deeltijd of duale variant in vrijwel alle vakgebieden.


Volledig erkende HBO Opleidingen. De HBO Bacheloropleiding tot Verpleegkundige is een door het ministerie van OCW erkende opleiding. De opleiding is opgenomen in Centraal Register.


Deze 2-jarige hbo - opleiding , waar je intensief wordt begeleid door een. Naar Geld voor school en studie Geld voor deeltijdopleiding. Als u een opleiding in deeltijd volgt, hebt u geen recht op studiefinanciering. U kunt wel onder bepaalde.


Deeltijd opleiding hbo

Als je gaat studeren, kun je kiezen uit een opleiding in voltij deeltijd of duaal. Maar wat is het verschil? Zoek jij een hbo opleiding ? Start nú bij NTI en profiteer van onze Laptop-actie! Dirksen Opleidingen ISBW Opleidingen NCOI Opleidingsgroep NHA Scheidegger.


Na de opleiding HBO -V deeltijd ben je hbo -verpleegkundige of wijkverpleegkundige en coördineer je zorgprocessen van a tot z. Word paralegal, griffier, procesvertegenwoordiger of bedrijfsjurist. Ben je verpleegkundige op niveau 4? Wil je je werkveld verbreden en groeien naar een hoger niveau? Kies dan voor deeltijd hbo Verpleegkunde. Je wordt opgeleid tot ingenieur met een brede.


Wij bieden in nauwe samenwerking met NOVI een 4-jarige deeltijdopleiding voor HBO Batchelor aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts