woensdag 23 september 2015

Iens drieharingstraat utrecht

Utrecht gesorteerd op cijfer. Beste Dag Aanbiedingen in Drenthe! Ontdek de beste restaurants op TheFork (voorheen IENS ), van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct! Restaurant de Kleine Parade bevindt zich in de Drieharingstraat.


Door de ideale ligging tussen het. De Markt serveert klassieke Italiaanse gerechten in een hedendaags jasje en verschillende antipasti. Vintage is een tapasbar waar uw beleving centraal staat. Koude tapas, warme tapas, vis, vlees of vegetarisch. U kunt alles combineren of een keuze maken uit een van.


Reserveer online, laagste prijzen. We waren met zes personen (drie stellen) en kregen een ronde. Van oorsprong is het een visrestaurant met een ruime keus aan schaal- en. De Artisjok serveert gerechten uit de Frans-Internationale keuken met een goed glas wijn. Wij serveren klassieke Italiaanse pizza’s, pasta’s en salades.


Ook kunt u genieten van á la carte gerechten en een keuze maken uit verschillende antipasti. Dé visbistro waar je, midden in utrecht , elk seizoen gezellig geniet van verse en verantwoord gevangen vis, een sterke selectie bijpassende drankjes en minstens zo. Een modern restaurant dat uitgaat van het principe shared dining. Bij restaurant Seven kan je genieten van hele en halve porties tijdens je diner. Zo kan je meerdere combinaties proeven voor precies de halve prijs.


Een jubileum, bedrijfsfeest, vergadering of seminar organiseren? Vanaf Concours is alles op loopafstand. Ten eerste vond ik de bediening slecht. Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt.


Het liefst met groenten van het seizoen. Bij ons geniet je van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Welkom bij de Goudvink, de huiskamer van de Drieharingstraat. Wij werken met de mooiste producten, ambachtelijk bereid en met aandacht voor eten. De Keuken van Gastmaal staat voor bijzondere combinaties, heerlijk duurzaam eten en mooie natuurwijnen.


Het team heeft kennis en is met plezier aan het werk. Eten bestellen - menu, bezorgtijden, adres en telefoon. Wij namen vast een kijkje in de. Jozef houdt van de Maria Pomp. Geef een heerlijke cadeaubon weg van restaurant De Goedheyd.


Ga lekker zitten en laat je verrassen door de chef! Vanuit de kelder was er veel rook en de restaurants in de. De hulpdiensten zijn aan het begin van de avond massaal in actie gekomen voor een brandje in de Drieharingstraat.


Vers en lokaal, eerlijk en duurzaam, biologisch of fairtrade, er zit altijd een verhaal achter onze producten en dat komt de smaak ten goede! Advertentie - Lees hieronder verder. Historische panden, grachten en hippe hotspots.


Stadskasteel Oudaen Oudaen. Ook fijn: Pickles bevindt zich in de Drieharingstraat , waar het wemelt van de leuke restaurantjes (mocht bovengenoemde vol zitten). Probeer ons groenten menu en laat je verrassen.


Op onze a la carte kaart staan gerechten uit het seizoen, zo duurzaam mogelijk. Een fris nieuw gezicht op het Domplein. Klik hier om te reserveren. Zuiver beschikt over twee zalen,.


VeldhuijsenDeJong, Via Iens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts