maandag 3 december 2018

Universiteit groningen open dag

Opener — one of the top rated apps for you. Find groningen on MySimon. Is het tijd voor een momentje voor uzelf? Geniet van een heerlijke Thaise massage. Maak snel een afspraak, wij staan voor u klaar.


Tired of Endless Searching?

Niets geeft een beter beeld van. De Rijksuniversiteit Groningen biedt daarom verschillende voorlichtingsevenementen aan. Tijdens de Bachelor Open Dag geven alle bacheloropleidingen presentaties op verschillende tijdstippen. Ook zijn er verschillende thematische presentaties.


Bekijk hier alle open dagen van universiteiten. Open Dag Bachelor Erasmus Universiteit Rotterdam op zaterdag oktober. Vind de opleiding die bij je past.


Universiteit groningen open dag

Weet je nog niet welke bacheloropleiding je gaat volgen? FC Groningen heeft op zondag juli de deuren in en rondom het stadion open gegooid voor de jaarlijkse Open Dag.

Universiteit groningen open dag

Deze wordt georganiseerd om bezoekers een. Op zoek naar een Bachelor die bij jou past? Bezoek de Open Dagen van Universiteit Leiden en maak kennis met onze opleidingen in Leiden en Den Haag. Wanneer en hoe laat is de eerst volgende open dag ? Wil je de sfeer van de Universiteit Utrecht proeven en ontdekken of een bacheloropleiding bij jou past? Welke Bacheloropleiding past bij jou?


Start je studiekeuze bij de Universiteit Leiden tijdens de Open Dag van zaterdag oktober. Toekomstige studenten kunnen zich deze dag oriënteren op verschillende studies. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier.


Je ontvangt dan een mail van ons als de registratie voor de open dag in de loop van oktober start. Kom dan naar Wageningen op de verdiepende Bachelor Open Dag op 9. Open universiteit voor begeleide zelfstudie. Met een overzicht van de vestigingen, organisatie en studiemogelijkheden. Bezoek tijdens de open dag van de Vrije Universiteit Amsterdam onze campus en maak kennis met. Ontdek het tijdens de Open Dag op zaterdag november in Groningen ! Op verschillende momenten in het jaar organiseert AVAG open dagen.


Tijdens deze ronde vertellen studenten en een studiekeuzecoach over studeren aan de universiteit ,. Wat als je ver weg woont en daardoor niet in de gelegenheid bent om onze universiteit of de Bachelor open dagen te bezoeken?

Universiteit groningen open dag

De Radboud Universiteit organiseert diverse activiteiten, die je kunnen helpen bij het kiezen van een studie. There are also presentations on studying in Groningen and city walks. HBO, Universiteit Plaats Groningen. Op zaterdag februari van 10. Hanzehogeschool Groningen een open dag over alle voltijd.


De Universiteit Maastricht organiseert een aantal keer per jaar Open Dagen , voor aankomende bachelor-en masterstudenten. Ze vinden telkens plaats in het voorjaar en. De Vrije Universiteit Amsterdam organiseert ieder jaar twee grote open dagen waar alle opleidingen zich tegelijkertijd presenteren, de VU Bachelordag.


NHL Stenden Hogeschool Groningen. Universiteit Twente Enschede. Open dagen en meeloopdagen Wageningen University. Afgelopen vrijdag was ik met mijn moeder naar de open dag van de Universiteit van Groningen.


Aanmelden Bachelor Open Dag. Lees ons privacybeleid of neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming voor meer informatie over hoe de universiteit. Deze open dagen zijn bedoeld voor scholieren uit en vwo. Technische Universiteit Delft. Open Dagen Luchtvaart en ruimtevaart zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving.


Heb je enig idee hoeveel mensen en goederen er per jaar door de lucht vervoerd. Anders dan Utrecht, Franeker en Harderwijk bleef Groningen daarom open als universiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts