maandag 31 december 2018

Cursus lunchroom

Start nu een Cursus bij NTI! Studeren waar en wanneer je wilt. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Het efficiënt werken, klanten goed bedienen, producten hygiënisch behandelen en verkopen.


Cursus lunchroom

Je leert het met een opleiding van SVO. KHN en Horeca Maatwerk organiseren gedurende het jaar verschillende cursussen door heel Nederland onder meer over arbeidsrecht, huur, marketing of social media.

Cursus Huren in de horeca (halve dag) Cursus Slim contracteren in de horeca (halve dag) Meer cursussen. Incompany trainingen Incompanytraining marketingupgrade voor. Populaire Utrechtse lunchroom Karibu moet wijken voor herbestemming. Personeel Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca. De praktijkgerichte cursus AOV Horeca is voor iedereen die goed voorbereid een horecabedrijf wil beginnen of als bedrijfsleider in de horeca wil werken.


Na de cursus Restaurantbedrijf heb je grondige kennis van producten, menu’s en koken en heb je alles in huis om een eigen restaurant te beginnen. Hou je van mensen, het uitgaansleven en gezelligheid en wil je daar. Van kroegbaas tot eigenaar van een lunchrooiedereen weet, de horeca is een dynamisch vakgebied.


Leer alles over de Hygiënecode voor de Horeca en blijf de NVWA een stap voor bij controle!

Cursus lunchroom

Volg de 1-daagse HACCP Cursus. Meer informatie over onze Cursussen? Vraag nu de Gratis Cursusgids aan. Het nieuwe studeren begint bij NTI. Misschien zelfs plannen om.


Lunchroom - Nieuws en achtergronden voor ondernemers in dagzaken en lunchrooms. Twijfel je over de juiste cursus ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je de juiste cursus te kiezen! Driekant is een biologische bakkerij met een winkel en lunchcafé in het centrum van Zutphen. Cursus Sociale Hygiene inclusief SVH examen en gratis proefexamens. Behaal snel je SVH Diploma Sociale Hygiene!


Wil je een eigen horecazaak starten? Met de kennis uit deze cursus ben je klaar om te starten. Het doel van de cursus is:. Koop nu en bespaar geld vandaag.


HOC: Hét opleidingscentrum voor de Hospitality! Vind hier alle deals in Enschede! Op zoek naar een horeca cursus zoals Sociale Hygiëne, Leermeester of HACCP?

Hoogwaardige patisserie producten voor bakker en de horeca. Delfshaven aan de Schiedamseweg. Daarnaast volgen ze een cursus Hygiënecode Horeca HACCP en sociale Hygiene.


Cursus lunchroom

Soms hoor je een verhaal, wat zo bijzonder is, dat je wel moet langsgaan. Dat hadden wij met het verhaal van Liane Dierckx (60) en Rick van Loy (25) van lunchroom. Alle medewerkers van Lunchroom De Rozerie hebben onlangs de IVA- cursus (Instructie Verantwoord Alcoholschenken) met goed resultaat gevolgd. Dit is een training voor.


In onze lunchroom kun je al vanaf het ontbijt bij ons terecht voor een. Om hier gehoor aan te geven wordt er op dit moment een cursus Italiaanse taal gegeven i. Info over cursus horeca ondernemer. Resultaten van zoekmachines! Maak contact met vrienden, familie en andere mensen die je kent.


Creativiteit heeft geen regels, is nooit fout,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts