maandag 24 december 2018

Pinterest meldingen uitzetten

Pinterest meldingen uitzetten

Sommige verhalen gaan gewoon over de activiteit van anderen op Pinterest. Je kunt deze meldingen uitzetten in je instellingen. App meldingen uitzetten in Android is per app mogelijk, zodat je geen vervelende meldingen meer ontvangt. Volg deze drie stappen om ze uit te schakelen. Heb je het al gezien of gemerkt?


Maak een account of op Pinterest. Ontdek recepten, ideeën voor thuis, stijlinspiratie en andere dingen om uit te proberen. Kwestie van aan- of uitzetten.


Zo zal je geen notificaties meer ontvangen. Je kan op je Mac meldingen (notificaties, pop-ups) ontvangen in het berichtencentrum. Deze dienst kun je opnieuw inschakelen of uitschakelen.


Zo krijg je misschien al meldingen met suggesties wie interessant zijn om te. Het is een online prikbor waar je leuke foto’s van andere websites op kunt plaatsen. Als er een pop-up wordt geblokkeer wordt de adresbalk. Pinterest is voor velen de nieuwe hippe rage op het internet. Laat een reactie achter Reactie annuleren.


Sla mijn gegevens op voor een. Schakel dan meldingen uit! In deze tip lees je hoe je op allerlei. Op je Android tablet kan elke app notificaties weergeven.


Maar, hoe kun je deze meldingen zelf beheren en hoe schakel je ze uit? Hoe kan je de e-mails van Twitter uitzetten ? Om de e-mails uit te kunnen zetten, moet je je eerst inloggen. Vervolgens moet je naar de instellingen gaan. Notificaties of meldingen zijn de korte berichten die in de taakbalk van je tablet verschijnen. Handig, die meldingen , omdat ze vaak relevant nieuws actueel maken of.


Lees dan dit stappenplan! Opeens pop-up meldingen facebook. Deze pagina legt simpel uit hoe je je profiel kan verwijderen. Linkedin activiteiten updates uitschakelen? Zo kun je meldingen over profielwijzigingen aanpassen zodat niet je hele netwerk hier meldingen over krijgt.


Flitspaalmeldingen in Frankrijk. Het is reeds in meerdere landen verboden om waarschuwingen voor flitspalen op uw navigatiesysteem te hebben. Als je meldingen voor beste vrienden wilt in- of uitschakelen, ga je naar het profiel van je vriend om deze instelling bij te werken. Alle meldingen op het vergrendelingsscherm weergeven. Als deze instelling is ingeschakel moet u er rekening mee houden dat alle inhoud.


Gelukkig kan je die irritante Cookie meldingen en advertenties gewoon blokkeren en uitzetten. Met de extensie Adblock en met Prebake. Beste Walter, In verband met je filmpje over meldingen vermijden als je een profielfoto of omslagfoto veranderd volgende vraag. De uitleg die je in het filmpje gaf.


Ik kan gewoon nergens vinden waar ik specifiek de meldingen van die pagina uit kan. Push is een automatiseringsmethode voor een service om informatie te sturen naar dingen die daarop hebben aangegeven dit te willen. Zo hoef je niet zelf een bericht. Ik wil dat ook graag uitzetten bij mijn openbare berichten voor niet vrienden hoe doe ik dat?


Voordat je je LinkedIn-profiel gaan updaten, wijzigen of aanvullen, is het verstandig om je activiteitenbroadcast uit te schakelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts