maandag 3 december 2018

Luizenmoeder youtube

Luizenmoeder youtube

Abonneer je op ons kanaal! Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent. Ilse Warringa, inmiddels beter bekend als. Als Juf Ank zegt dat je niet jarig bent, dan ben je dat ook niet.


Luizenmoeder youtube

En dan kan je blijven doordrammen, maar dat verandert niets. Juf Ank geeft haar eigen invulling aan het thema lentekriebels, en dat valt niet zo lekker bij de ouders van groep 3. De luizenmoeder Juf Helma neemt afscheid van De Klimop. Er wordt een groot feest voor haar georganiseer. Download de NPOApp.


Bekijk hier alle uitzendingen terug. Toggle navigation Uitzending Gemist. Ze maakt kennis met de moeder-maffia op het schoolplein,. Directeur Anton heeft flink geïnvesteerd in een nieuwe strategie:.


De serie speelt zich af op basisschool De Klimop. Luizenmoeder is een comedy dramaserie bij de AVROTROS. We volgen eigenlijk de levens van de ouders en leraren van.


Juf Ank werd in de Vlaamse versie vervangen door juf Els. Geniet nog een keer van alle liedjes en citaten uit deze serie. Nergens anders vindt u ze terug. Gelukkig staat het hele nummer op zodat. Wij zijn blij dat we (bijna) van die basisschool af zijn.


Hannah maakt kennis met de moedermaffia. Het schets op hilarische wijze de schoolpleinregels en moeder-maffia van basisschool De Klimop. Eenvoudig online alle Programmas terugkijken. Heb je een uitzending gemist dan is deze hier nogmaals te bekijken. Dat zijn er ruim een miljoen meer dan vorige.


Met deze cijfers op ons rapport kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Keken er vorige week nog ruim miljoen mensen, gisteren. In februari dit jaar kreeg een grote groep geïnteresseerden antwoord op een vraag die ze al maanden bezighield: Kylie Jenner was inderdaad zwanger. AVROTROS pakt vanavond nog één keer uit met bloopers en nog nooit. Alsof twee Nederlandse eredivisiespelers het moeten opnemen tegen Lionel Messi.


Hier staan zowel de uitgezonden afleveringen als de komende aflevering. Vaak gaat het aanstekelijke kinderliedje gepaard met juffrouw Ank die ouders de klas uit bonjourt. Deze pin is ontdekt door Hèlen van Dorsten. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Deze comedyserie speelt zich af in één van de meest herkenbare arena s in Nederland: de absurdistische wereld van de basisschool.


Voorzitster van de ouderraad Nancy, juf Ank en juf Helma nemen het voor hem op. Ook een aantal figurerende kinderen worden geïnterviewd. Een gloednieuw, tweede seizoen over het absurde leve van alle ouders. Wij vatten aflevering voor je samen in heerlijke gifjes. Bizar veel, maar de kans is.


De eerste aflevering werd gisteravond uitgezonden op de. Online download videos from for FREE to PC, mobile. Werkdruk, duikende ouders, protocollen.


Oudergesprekken, relatiecrisis en een stagiaire die met haar laag ingesneden shirtje niet veel aan de verbeelding overlaat. André van Duin heeft een bijzonder optreden gegeven in De Wereld Draait Door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts