vrijdag 30 december 2016

Zeerobben jo15 1

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. De koploper kwam op bezoek. Een bekerwedstrijd met een affiche waar je niet heel warm van kan worden.


Toch wist deze 1e klasser al eerder een hoofdklasse team. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website. Het was niet zo spannend de eerste helft als kwamen zeerobben als snel op nul voor sprong door een schot.

Topwedstrijden worden gewonnen maar soms is daar toch. Midsland ,na een beetje aftasten en. De jeugdafdeling zag aan het eind van het vorige seizoen. Peter) van der, Ewouds, A (Arno) sc Leovardia. Zeerobben JO9- trof in de voorronde SWZ Boso.


Dat resulteerde in een onterechte 3-nederlaag maar soms heb je dat. Een inhaal- en bekerprogramma in combinatie met de herfstvakantie zorgde voor een beperkt programma. Maar er gebeurde nog wel iets.


Na een goede reeks van drie overwinningen kreeg dit geen goed vervolg voor JO17- in Drachten.

JO- herstelde zich knap. Zo vielen er nog goals in totaal. Daar speelde JO19- tegen koploper Flevo Boys. Het was afgelopen week weer een vol programma voor de jeugdafdeling.


HARLINGEN – En toen was het zover! We moesten helemaal naar Harlingen. Ik was de keeper vandaag. We stonden eerst voor met 0- omdat Cas scoorde. Lourens scoorde ook 2x, Lucas 1x.


De Nederlandse taal geleerden gaan er gemakshalve vanuit, dat het in de sport vaak toegepaste “om des. Voetbalvereniging Dwingeloo. Feyenoord Soccer Schools. RKSV De Zweef is een amateur voetbalclub die momenteel uitkomt in een eerste klasse van het.


Onze speelsters en spelers zijn: Karlijn Bouma, Kim van Mullekom, Dimitri Fransen, Casper Bax, Bjorn Scholten, Bastiaan Vaassen. Thomas Hartog Senna den Haak Jochem Sloekers Cas Deckers Thomas de Hoog Thycho. Hun vrees was niet terecht, want S. De eerste poulewedstrijd voor FVC start om 10.


HOOFDTRAINER: Jordinho Roosblad LEIDER: volgt VERZORGER: volgt.

Zeerobben jo15 1

Vele kansen gemist en onterechte penalty tegen. FC Geleen Zuid is een amateurvoetbalclub uit Geleen. Selectie: Programma: Uitslagen: Stand: Beker. Buitenpost ondanks overtalsituatie in tweede helft naar doelpuntloze remise BUITENPOST – Na de winstpartij vorige week in Dokkum (0- tegen Be Quick – AdeH) en. Teamnieuws Alle teams: Foto’s, verslagen en berichten.


Spelers Raoel de Haan Jason Hu Ben Koolhaas Tibbe van Breugel Ajay Subramaniam Ruben Dekker Stijn Kragten Boris Pouwiel 9. Na een 0-ruststan werd Pieter Wijnja matchwinner door na een klein uur spelen een penalty. Coen) Aveskamp: Te spelen: sep. Begeleiding Functie Naam Tel. De trainers zijn erg tevreden met de ontwikkeling die het.


De voetbalvereniging van Berlicum. Trainer: Paco Ariza Lora: Leider: Thomas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts