woensdag 21 december 2016

Grote storing vodafone

Hulp nodig met telefoonnummers van de klantenservice? Direct vakkundig geholpen. De bestelling reken je simpelweg af met één van de veilige betaalmethoden, zoals iDeal. Een belangrijke gateway in het netwerk heeft het begeven.


Grote storing vodafone

Heb je geen internet of werkt bellen niet?

Grote storing vodafone

Hier lees je wat er fout gaat. Meerdere mensen hebben melding gemaakt van phishingberichten. Check de netwerkdekking op postcode en bekijk geplande werkzaamheden of storingen.


Opwaarderen was nog nooit zo makkelijk. Vodafone had donderdag een landelijke storing. Wacht niet langer en zorg dat je weer kan bellen. Het internetverkeer ligt plat.

Het ging om bellen, SMS-berichten en dataverkeer. Ook melden mensen dat ze niet kunnen bellen. Het verkeer komt langzaam op gang. Veel klanten konden ongeveer een uur lang.


Het alarmnummer 1is in grote delen van het land niet bereikbaar. Ze kunnen zelfs niet internetten. Dat komt door een grote storing. Er zijn ook problemen met mobiel internet.


Veel mobiele klanten kunnen niet bellen of gebeld worden. Ongeveer anderhalf miljoen mensen konden niet bellen, gebeld worden of mobiel internetten. In seconden snel en veilig beltegoed kopen met iDEAL. Het bedrijf had donderdag laten weten dat een grote netwerkstoring verholpen was.


Daardoor kunnen gebruikers moeilijk of soms helemaal niet internetten. Tegen negen uur donderdagavond was de storing eindelijk opgelost en functioneerde het. Daardoor konden gebruikers moeilijk of soms helemaal niet internetten op.

Klanten krijgen daarom soms blokken in beeld te zien bij. Het blijft storingen regenen bij Nederlandse media- en telecombedrijven. Nadat eerder deze week Tele Ziggo en T-Mobile last van storingen hebben geha is het nu de. De mobiele provider kampt met een storing. Dan kijk je vast niet raar.


Klanten ervaren problemen met vaste telefonie, mobiele diensten en vaste internetverbindingen. Sinds vanochtend heeft Ziggo last van een grote storing , waardoor klanten in de regio Limburg geen gebruik kunnen maken van. Alle mobiele klanten kunnen niet bellen of gebeld worden. Hierdoor kunnen klanten niet. Het mobiel internet werkt in veel gevallen ook niet, al kunnen.


Goedemiddag, ik wil klacht indienen van de afgelopen maandag oktober storing heeft opgetreden. Ik ben een zelfstandige ondernemer. Een compensatie zit er niet in, meldt de woordvoerder. Wettelijk hoeft er pas te worden gecompenseerd als de.


Vele klanten van de provider geven aan dat ze vanmiddag niet bereikt kunnen worden, en dat mobiel internet niet werkt. Door een technisch probleem konden de. Telecomproviders zouden voor als er een grote storing optreedt, een noodplan klaar moeten hebben liggen, waarin onder meer staat hoe klanten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts