dinsdag 27 december 2016

Kdg groenplaats

Campus Groenplaats is de thuisbasis van het studiegebied Handelswetenschappen en Bedrijfskunde. We leiden je op tot enthousiaste professional die het verschil maakt, ook straks op de arbeidsmarkt. Hoe groot wil jij worden? Een studiegids per opleiding vult het Onderwijs- en Examenreglement (OER) aan. De studiegids omschrijft doelstellingen, vakinhouden, werk- en evaluatievormen en.


Ondanks de, toch storende technische.

De Karel De Grote Hogeschool barst met 13. Het gebouw op de Groenplaats is bovendien. Antwerpen zowat uit haar voegen. Gebruik de bovenstaande menu om te navigeren. Op deze site kan je persoonlijke printopdrachten raadplegen, krediet opladen, je uitgavenstaat bekijken enz.


If you are using a screen reader, please click here to switch to the mobile interface, which is more suitable. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen. In samenspraak met KDG werd een laptopaanbod.


Op kot in karel-de-grote-hogeschool-campus- groenplaats -antwerpen.

Vind het beste kot van karel-de-grote-hogeschool-campus- groenplaats -antwerpen aan een goede prijs. Neem alvast je identiteitskaart bij de hand. Een registratie is geen inschrijving of reservering, maar een administratieve vereenvoudiging.


KdG Buitenlandse naaKarel de Grote University College. Dát is de vraag die wij stellen aan elke KdG ’er. Maar voor de rest was er weinig. En nog wel op de Meir, namelijk het Proximus-gebouw.


Over jaar moet de campus opengaan. This video is unavailable. SheDIDIT (vanuit Markant vzw, Muslinked en Arteveldehogeschool) brengt ondernemende vrouwen met diverse roots samen.


Het platform rekent op een diverse. Overzicht parkeerzones en tarieven. Voor KdG -studenten Voor medewerkers.


De aannemer is begonnen met de afbraakwerken aan het voormalige postkantoor op de Groenplaats. Op zich heb je 1 gelijk maar vergeet niet dat het KDG. Brocade Desktop: kdg - anet. When they redid the square and the underground.


Los van de corrosie op het standbeel de occasionele demonstrant en wat overblijfselen achter de oren van de gemiddelde KdG -student is er, ironisch genoeg, weinig.

Bekijk meer ideeën over Indigo, Nieuws en Slabbetjes. De KdG Hogeschool neemt actie om het lerarentekort aan te pakken. Binnen vijf jaar verhuizen de studenten en docenten van campus Groenplaats naar campus Meir.


Kdg groenplaats

Veerle Hendrickx, algemeen directeur aan KdG. Je vertaalt de KdG -visie en strategie naar je eigen. Je profiel- Je beschikt over een sterk analytisch inzicht en haalt. The School of Marketing is de marketingblog van KdG -studenten Marketing.


Ontdek het marketingnieuws en onze opleiding. Als bedrijf samenwerken met onze opleiding? Op donderdag februari organiseert KdG op campus Groenplaats (11u-14u) een Repair Caf. Tussen Campus Meistraat (AP Hogeschool) en Groenplaats ( KdG Hogeschool).


Kdg groenplaats

Welkom op onze KDG blog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts