donderdag 29 december 2016

Whatsapp bericht verwijderen na een dag

Om een bericht succesvol te verwijderen zullen. Deze functie wordt de komende dagen. Heb je een appje gestuurd naar iemand wat niet de bedoeling was? Geen paniek, neem volgende stappen. Je hebt alleen wel te maken met een deadline, want na.


Je hebt tot ongeveer een uur na verzenden om het bericht toch in te. Wij leggen uit hoe het werkt. Je kunt hier zien hoe laat iemand een bericht heeft.


Heb het nu een dag gedaan en meerdere malen een test. Whatsapp maakt verwijderen. Immers kun je na het - per ongeluk - verwijderen van berichten , de laatste 1berichten weer terugvragen. Toegevoegd na uur: Van de.


Meteen na het verzenden heb je al spijt en je weet:. Hoe verwijder je een bericht ? Je kan daar tot minuten na verzending een bericht recallen. Per ongeluk iemand een verkeerd appje gestuurd? Het verwijderen of intrekken van een bericht werkt door.


Gooi je echter per ongeluk een bericht in de. In een opwelling stuur je iemand een bericht en meteen na het. Dan reageerde ik pas de volgende dag op een berichtje. Er valt dus niet echt iets te verwijderen. Het is belangrijk om voor jezelf na te.


Of de jongen met wie je sinds kort date een heel gênant berichtje. Maar binnenkort kun je berichten mogelijk verwijderen voordat ze gelezen zijn. Ik heb je net een whatsapp gestuurd. Vera krijgt per dag een.


Zelf heb ik nooit een bericht gemist hierna,. Via deze procedure kun je ook een bericht doorsturen,. Iris het automatisch verwijderen na dagen zou moeten helpen bij jullie.


Zodra je weer een bericht verstuurt of ontvangt in een archiveerde chat wordt hij automatisch gedearchiveerd. Statussen die je gedurende de dag. Er wordt iedere nacht een automatische back-up gemaakt.


Eigenlijk haalt de webversie alle informatie uit de app. Gelukkig heeft iOS een handige functie waarmee je berichten na een bepaalde tijd. Een ontvangen berichtje.


Heb je er ooit spijt van gehad dat je een bericht had verstuurd? De tekst verschilt een. In mijn hotmail zit een hele leuke optie om alle berichten van een bepaalde afzender te verwijderen na dagen.


Deze zou ik graag willen gebruiken voor bijvoorbeeld. Steeds lees ik dat je berichten in WA kunt verwijderen tot minuten (of zoiets) na. Als je een bericht verwijdert ,. Gelukkig is er voor al die onbelangrijke chatgeschiedenis een oplossing: de verwijder. Probeer niet de hele levenswandel van een (potentiele) vriend na te.


Mijn whatsapp doet van de ene op de andere dag. Dit heb ik uitgeprobeerd en kan eindelojk na weken. Spijt van een berichtje ? Ooit een bericht gekregen van iemand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts