donderdag 22 december 2016

Broodjeszaak te huur

De zaak wil ik compleet te huur aanbieden voor starters of een koppel die met of zonder personeel wil werken en exploiteren. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen. Vlak aan school, bestellingen, leveringen.


Broodjeszaak te huur

Zeer goede lokatie, in omgeving industrie parken. Aalst topligging cafe te koop.

Het pand is ook te huur. TE KOOP op een gunstig gelegen locatie hedendaags Italiaans restaurant op eén van de. Te koop en te huur aangeboden nabij centrum aantrekkelijk horecapand met bovenwoning. Gelegen aan de ingang van het Fort met héél veel parkeergelegenheid.


Te huur horecaruimte met nachtvergunning Schiedam. Mogelijkheid voor leveren broodjes,vlakbij stadscentrum maar ook vlakbij Ren andere. Al meer dan jaar weet Bufkes zijn bezoekers elke dag te blijven verrassen met de lekkerste broodjes Bufkes.

West-Vlaanderen (Provincie). Hier vindt u alle nieuwe en tweedehands broodjeszaak advertenties. Ook iets te koop of te huur ? Horecazaak in het mooiste dorp te huur VERHUURD.


Euro € 90Vraagprijs. Top locatie detail handel met lunch gedeelte ter overname op de drukke straat nieuwebinneweg 444b huur. Dé broodjeszaak met de lekkerste broodjes. Goed lopende broodjeszaak.


Dit prachtige restaurant is gelegen in de binnenstad en aan een van de gezellige winkelstraten. Ook kunt u terecht voor de huur van vergaderzaal met. Vanaf heden is er bij ons ook mogelijk om warme -en koude hapjesschalen te. Broodjeszaak de Borchwerf:.


Deze broodjeszaak ligt dichtbij het knooppunt van de Aen Aop het industriepark Nieuwland van Alblasserdam. Lunchroom-snackbar De Passaazje. Deze werkelijk uitstekend onderhouden lunchroom- broodjeszaak is gelegen naast.

Broodjeszaak te huur

Ook op dat gebied is er nog een omzet stijging te. Zaak met mooie hoekligging die gelegen is niet ver. Beneden ruimte te huur Geschikt als kantoor, schoonheidssalon, kapsalon, broodjeszaak , polikliniek etc. Gelegen in een gunstige omgeving(centrum) tegenover SZF. Oostzeedijk 34 Rotterdam Horecapand te huur € 3. Ter huur te Rotterdam-Katendrecht.


Cafetariaruimte van m² om zelf. Over te nemen : bruisende broodjeszaak met zeer goed ligging aan de industriezone van Boom. Vaste klanten het hele jaar door ! Voldoende parkeergelegenheid in de direkte buurt alsmede bedrijven en burelen die.


Horeca Makelaardij Totaal is toonaangevend in de. Uw krant of tijdschrift kunt u bij ons uithalen, maar wij zijn daarnaast ook nog eens een broodjeszaak. Bij ons zijn ook pasta’s, salades en soepen te verkrijgen. De huur bedraagt circa € 87op maandbasis, hierover hoeft geen btw te worden betaald.


Recent vernieuwde broodjeszaak op mooie zichtlocatie te Dessel. Geschikt voor horeca of winkel , vele mogelijkheden ik denk bijvoorbeeld aan een tearoom of broodjeszaak. Bijvoorbeeld voor uw winkel, uw broodjeszaak , uw administratiekantoor of uw grootschalige detailhandelsonderneming?


Broodjeszaak te huur

Goedkope huizen te huur gevraagd has 11members. Beste leden graag uw advertentie plaatsen met prijs en duidelijke informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts