woensdag 7 september 2016

Studeersnel samenvattingen verkopen

Op Stuvia vind je de beste samenvattingen , geschreven door je medestudenten. Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met samenvattingen specifiek voor jouw studie. Samenvattingen verkopen - Wil jij makkelijk wat bijverdienen?


Nog even snel voor het tentamen een samenvatting of aantekeningen van. Studeersnel en Stuvia vinden dat. Knoowy 100x te verkopen. Allemaal zaken die jouw leven als student een stuk makkelijker.


Extra geld verdienen tijdens je studie op een makkelijke manier, wie wil dat nu niet? Heel simpel, verkoop je samenvattingen ! Kijk in de samenvattingenlijsten en de arrestenlijst voor welke vakken en studies er samenvattingen van arresten zijn. Met je JoHo abonnement heb je toegang tot. Bovendien zal je voor een goed document een betere waardering krijgen van de kopers en dat zal weer meer verkopen. Stuvia is een website waar je de samenvattingen die jij van een cursus maakte aan andere studenten kan verkopen en zo nog wat kan bijverdienen met je studiewerk.


Ze helpen je sneller en effectiever te studeren en zorgen voor. Website met samenvattingen voor tentamens,. Ook websites om tweedehands studieboeken te kopen en verkopen.


Verkoop dan jouw samenvattingen via verschillende online marktplaatsen. Auteursrecht van de spreker. De faculteit Letteren en Wijsbegeerte dreigde al met tuchtrechtelijke sancties ten aanzien van studenten die samenvattingen. Koop en verkoop je samenvattingen en andere studiedocumenten. Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit versturen of verkopen aan andere.


Na dat je een samenvatting hebt geschreven kun je deze doorverkopen. Je helpt anderen en verdient er ook nog iets aan. Upload het document en schrijf een pakkende titel en omschrijving en vervolgens de gegevens van het studieboek. Zelf de verkoopprijs bepalen.


Download en verkoop samenvattingen , aantekeningen, notities en uittreksels direct van studenten. Deel je eigen studiedocumenten en verdien geld. INTERVIEW Online samenvattingen verkopen illegaal? Hartstikke legaal volgens oprichter Stuvia Beeld THINKSTOCK. Terwijl vanavond heel wat leerlingen uit.


Ook wil ik verslagen op aanvraag gaan schrijven. Deze wil ik nu gaan verkopen. De samenvatting is een krachtige weergave van je onderzoek. Gebruik het voorbeeld van de (management) samenvatting als richtlijn voor je scriptie. Tag: samenvattingen verkopen.


Jaap van Nes, een van de beheerders van Stuvia, stelt dat zijn webplatform enkel bedoeld is voor studiemateriaal zoals samenvattingen waar de studenten. Wil je tweedehands studieboeken kopen of juist verkopen ? Velen onder ons zullen de vraag Mag ik je samenvatting eens bekijken? En anderen zullen de vraag Mag ik je samenvatting eens bekijken? Schrijven voor internet Tips om meer te verkopen door betere copywriting.


Vacatures zoeken en gratis jouw cv. Alles over verkopen compleet samengevat. Heb jij wel eens overwogen om gebruik te maken van de mogelijkheid van je samenvatting verkopen ? Als je een studie volgt, dan zul je vaak veel teksten moeten lezen en. Het betreft de 11e druk. In samenvattingen onderscheiden we drie niveaus: napraten of papegaaien:.


De sponsorlogo’s die zichtbaar zijn in de samenvattingen mag de club verkopen om inkomsten voor de clubkas te genereren. IFMSA-NL is niet verantwoordelijk voor de inhoud en juistheid van de samenvattingen , tentamens, antwoorden e. Blijf je gezonde verstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts