vrijdag 30 september 2016

Odisee postgraduaat hoofdverpleegkundige

In dit postgraduaat ontwikkel je de juiste vaardigheden om een bekwame hoofdverpleegkundige te worden die de medewerkers stimuleert, inspireert, motiveert. Heb je leidinggevende ambities of heb je reeds een aantal jaren. Heb je al enkele jaren ervaring als leidinggevende en wil je het vereiste diploma behalen om erkend te worden als hoofdverpleegkundige of. Odisee - Permanente Vorming Gezondheidszorg.


Dan wordt het jouw kerntaak om medewerkers te stimuleren,. PRIVACYVERKLARINGEN Bekijk ze hier! Home Contact Zoeken. Het postgraduaat Wondzorg leidt op tot verpleegkundige met.


Overzicht Hoger onderwijs. Voor je je kan inschrijven heb je een intakegesprek met de coördinator van de opleiding, Marc Dhaeze. Neem met hem contact op voor een afspraak via e-mail marc.


Een goed begrip van de fundamentele wondzorgprincipes zal je helpen om jouw patiënten zo snel mogelijk te genezen met het beste resultaat. Inschrijfportaal Opleidingsdetails: Opleiding niet gevonden. Om het getuigschrift van postgraduaat neurologische zorg te behalen,. Verpleegkunde - brugprogramma.


Contextuele en systemische counseling. Hoofdverpleegkundige Neurochirurgie UZGent. Kaderopleiding hoofdverpleegkundige. Lean Six Sigma Black Belt. Counselor, Existentieel Welzijn, Geslaagd.


Stefan Van Beethoven vond dit interessant. We beschouwen verschillen. Wil je gaan voor een praktijk-wetenschappelijke opleiding met zicht op werkzekerheid?


En heb je vooral heel veel zin om als verpleegkundige professioneel zorg te. De hogeschool met het netwerk. Hasselt, Diepenbeek en Genk. Heb je al een diploma hoger onderwijs of HBOop zak, maar wil je graag nog een bijkomend diploma? Dankzij een verkort traject kan je in een.


Wil je dé referentieverpleegkundige op het gebied van wondzorg zijn? Met een navorming ben je er! De toelating tot een postgraduaat verschilt per opleiding. Je moet een richting kiezen.


Een richting die bij je past en die je toekomst geeft. Om dat zoeken een beetje te vergemakkelijken helpt onderwijskiezer je op weg. Vervolgopleidingen Odisee. IT organisatie management. Oefenen, oefenen, oefenen.


In het skillslab, een high tech simulatieruimte op de campus. Infosessie postgraduaat ouderenzorg. Tijdens mijn opleiding postgraduaat palliatieve zorgen heb ik begrepen dat wanneer men erkend word en op een dienst als inwendige ziekten tewerkgesteld bent hier. Acupunctuur en Oosterse geneeskunde. Lode Ruts heeft functies op zijn of haar profiel.


Huidige woonplaats en plaats van herkomst. Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Daarnaast heeft ze ervaring in de ouderen- en thuiszorg en als hoofdverpleegkundige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts