woensdag 21 september 2016

De luizenmoeder seizoen 2 gemist

De luizenmoeder Juf Helma nadert haar pensioen, dus er wordt een vacature geplaatst. Zet een wekker op dit programma. Start vierde seizoen Flikken Rotterdam.


Ook op basisschool de Klimop vieren ze Kerst. Terugblik op het seizoen ,. In de eerste aflevering zie je dat directeur Anton een nieuwe koers wilt varen. Zoals nieuwe afleveringen of de start van een nieuw seizoen. Juf Ank heeft een simpel antwoord waarom Rianne in haar klas als meisje wordt gezien: ze is niet geboren met een pielemuis. Bekijk hier de volledige aflevering van.


En het ziet er zo grappig uit. Juffrouw Els wil iets doen aan de weerbaarheid van haar leerlingen. Zwarte Piet mag niet meer, dus directeur Anton komt met een alternatief dat niet helemaal in goede aarde valt. Kenneth en Walter willen koste wat kost een rol spelen. Seizoen : Hein Boele,.


Met deze cijfers op ons rapport kan een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Een gloednieuw, tweede seizoen over het absurde leve van alle ouders. Wij vatten aflevering voor je samen in heerlijke gifjes. Oftewel: nog even geduld en je kunt weer genieten van. Elke zondag is het weer genieten.


Deze week stond de aflevering in het teken van gender. Het afscheid van Helma viel samen met het afscheid van het programma. Hey wat leuk dat je mijn blog leest, als je het leuk vind kan je ook komen bloggen, het kost je niets en je verdient er zelf geld mee.


Luizenmoeder hersenspoeling. Een hilarische comedyserie over het gedrag van ouders en basisschoolpersoneel. Veel kijkers hebben via Twitter laten weten dat zij het hebben gemist en dat ze niet kunnen wachten op de volgende. Toch mag deze serie wat Diederik en mij betreft na seizoen stoppen. Natuurlijk heb ik de eerste aflevering tweede seizoen gekeken,.


Hannah is nieuw op basisschool De Klimop, en dochter Floor ook. Ze maakt kennis met de moeder-maffia op het schoolplein, met de voorzitster van de ouderraad Nancy. Wat gaat er gebeuren in deel van seizoen 6. Welke Brugklas- scene vind jij verdrietigst? Alles over tv, het huis van de Gouden Televizier-Ring. Wat hebben we het gemist.


De luizenmoeder seizoen 2 gemist

NOS vind je iedere dag het nieuws dat je niet mag hebben gemist. NPO ) Teledoc (NPO ). Heb jij een programma gemist ? Temptation Island VIPS kijk je bij Videoland Het nieuwe seizoen is van start! We ontvangen graag je input. Je kunt de serie kijken bij Canal Digitaal via tv of via de TV App.


We keken meer uit naar seizoen dan naar een wijntje op de vrijdagavond. In de nieuwe reeks keren vertrouwde gezichten terug en zijn er ook nieuwkomers. Er keken bijna vier miljoen mensen naar de eerste aflevering van het tweede seizoen van de. Maar liefst ,miljoen mensen keken naar de derde aflevering van de luizenmoeder.


Gemist : Expeditie Robinson. Daarmee is het uur journaal behoorlijk verslagen. Ook Kim Kötter en Tim Coronel in nieuwe seizoen. NLziet en andere gemist -platforms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts