maandag 26 september 2016

Werken 15 jaar

Kijk hier voor diverse vacatures! Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. Vind vandaag jouw droombaan. En onder voorwaarden ook op zondag. Meer voorbeelden staan op Rijksoverheid.


Werken 15 jaar

Je bent jaar en wilt geld verdienen. En dat kan, met een bijbaantje. Maar welk werk mag je doen als je jaar bent? Check het hier en solliciteer direct!


Ben je jaar en op zoek naar werk voor na school, in het weekend of voor in de vakanties? Maximaal aantal uren werk. Werken als je jaar bent. Wel zijn er bepaalde regels aan het werken op die leeftijd. We willen de beste van Nederland zijn.


Als we samen de schouders eronder zetten. Dan heb je passie voor je werk. Kruidvat is onderdeel van A. Watson Benelux, het wereldbedrijf achter ook Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous. Maar we begrijpen ook dat je tijd wilt overhouden voor vrienden, sporten en andere bezigheden. Wie weet mag je als je jaar blijven werken als echte vakkenvuller.


Waar je nog meer mag werken , lees je op FNV Werkwacht. Als je jaar oud bent, zijn er een hoop baantjes die je zou kunnen doen. Je werkt op flexibele tijden parttime of je combineert je werk als bijbaan. Krijg jij energie van contact met klanten en werk je daarom graag in de supermarkt? Ben je juist meer een achter-de-schermen-type en zie jij jezelf liever op ons.


Werken 15 jaar

Een baan bij de Mac is geen uur hetzelfde. Je kunt gasten helpen aan de counter, burgers bakken in de keuken of bestellingen serveren. Zo vliegt je werkdag voorbij! Ik werk nu een jaar als caissière bij Albert Heijn en het bevalt me heel goed. Ik was en wilde een zakcentje verdienen.


Heey iedereen, Ik ben een meisje van jaar. En zoek een leuk bijbaantje, waar ik altijd plezier mee heb (en natuurlijk veel geld mee verdien). Wil jij werken bij Blokker? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Bij het halen van het jaar target een winstdeling van.


Vrijheid in het algemeen. Een passie voor ontwikkelen. Het werken met complexe projecten.


Etos heeft mogelijkheden voor jou als vulploegmedewerker, verkoopmedewerker of manager in één van onze winkels. Of ga aan de slag als marketeer. Vanaf jaar kun je bij ons al aan de slag als vulploegmedewerker voor een paar uurtjes per week.


Lees hier meer over wat wij jou te bieden hebben. Wij zijn er voor de makers en we zijn er voor elkaar. We helpen onze collega die ons nodig heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts