dinsdag 9 juni 2015

Vacatures personal trainer

Gratis verzending vanaf € 3-. Shop bij de grootste kappersgroothandel van NL. Stijltangen van topmerken. Alles voor de professionele kapper. Voor 22: besteld = morgen thuis.

Vacatures personal trainer

Gezellig team en flexibele werktijden. Ben jij sociaal, positief en servicegericht? Personal Trainer vacatures. Freelance personal trainer of voedingsconsulent(e)? Wij hebben een aantal openstaande vacatures.


Neem contact op voor meer informatie. Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Zoek naar personal trainers.

Vind vandaag resultaten! Reageer dan snel op onze personal trainer vacature en be part of the team in Den Haag, Westland en Amsterdam. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en word elke maandag op de hoogte gehouden van onze nieuwste vacatures. Wil je personal trainer worden? Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een sportieve uitdaging en een streven om het optimale uit zichzelf te halen.


De beste jobadvertenties in Trovit. We trainen klanten in minuten per week fit, volgens een specifieke. Fulltime baan, parttime baan. Beste werkgevers in Eindhoven. Dan gaan wij kosteloos door.


Bekijk alle vacatures en sollicteer. FITNESSWORX is een personal training studio waarbij de persoonlijke aandacht altijd centraal staat. Wij zijn op zoek naar de beste personal trainers , de absolute goalkillers! Dagelijks nieuwe vacatures in Trainer. Je geeft training en begeleiding aan onze klanten op diverse locaties en dit zowel voor de persoonlijke lessen als de groepslessen.


België en in het buitenland.

Leer hoe je als beginnende personal trainer het beroep van personal trainer duurzaam kan aanhouden. Let op: Alle plekken voor deze vacature zijn momenteel vervuld. PERSONAL TRAINER UUR PER WEEK. We doen er bij Van Schaik PT.


Ze zijn voor het enthousiast team op zoek naar iemand met passie voor sport, voor de gezondheid en voor de mens! Of ben je serieus op zoek naar een andere baan? Vacatures trainer gezocht? Bij ons vind je alle trainer vacatures.


Club Cleaner in Enschede. We zijn op zoek naar flexibel inzetbare trainers die graag dat stapje extra zetten om iemand dichter bij zijn doel te krijgen. Ben je iemand die goed kan plannen en coachen?


Vacatures personal trainer

Lijkt een allround functie je leuk, waarin je zowel lesgeeft en je. Je hebt je certificaat in personal training behaald. Hoe onderscheid je je met jouw business tussen alle andere fitnessprofessionals?


Fitmasters is ruim jaar actief als personal trainingsorganisatie in de regio van Breda, Oosterhout en Tilburg. Vanwege groei in personal training , small-group. Het grootste aanbod vacatures Active CLub Amsterdam vind je op SportCareer. Iemand die een opleiding volgt op het. Heb jij de onderstaande kwaliteiten.


SIXTYpersonal training heeft private studio’s in Abcoude, Huizen en Amsterdam. Wij streven naar extreme en duurzame resultaten bij onze cliënten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts