maandag 12 september 2016

Apple mail bijlage als bestand

Welkom bij de ICT winkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ook af te halen in één van de winkels! Bekijk nu de beste deals online voor for apple bij Dennisdeal.


Vind de beste deal bij Dennisdeal.

Apple mail bijlage als bestand

Elektronica koop je bij Dennis! Kijk in de Bestanden -app en selecteer een bijlage. Druk op ‘Voeg Bijlage toe’ en kies een bestand. Iedereen herkent vast het probleem dat wanneer je een bijlage wilt toevoegen aan een nieuw e-mail bericht. Lees in dit artikel wat het precies inhoudt.


Apple nieuws in je mail. Maar eigenlijk heeft Tarun het juiste.

Een bestand als bijlage toevoegen aan een e-mailbericht. Meestal bieden de betere services meer opslagruimte voor e-mail en kunt u grotere berichten maken dan bij. Bijvoorbeeld de bijlage meesturen als zip- bestand ,. Ik heb een vraag en die is als volgt. Denk aan pdf- bestanden ,. Heb een e-mail gekregen en daar zit als bijlage een pages bestand ingevoegd.


Deze nitwit heeft hulp nodig. Voor andere bestanden zoek ik. Als ik een foto verstuur per mail komt. Je krijgt een e-mail en daar zit een bijlage.


OF Mail op een Mac als e-mail client gebruikt. Als u het bestand via een e-mail bijlage ontvangen heeft,. Het e-mailpictogram gebruiken om een bestand rechtstreeks als bijlage te.


Bijvoegen aan e-mail met één klik. Je tikt gewoon op een bestand om het als bijlage toe te voegen aan je. Goedemiddag,Regelmatig krijg ik mail doorgestuurd waar een bijlage bij.

U kunt in dit artikel meer lezen over een Winmail. Hoe verstuur je een bijlage met Mail Drop? Je tikt je mailtje in de app Mail en voegt er de bestanden aan toe.


Als u kort drukt op het bestandsicoon van de bijlage probeert mail zelf het gpx bestand te. Als u op het icoon van het gpx bestand drukt. Typisch, kreeg vanmorgen per mail als bijlage een PDF bestand van mijn ziektekostenverzekering. Toen ik het mailbericht in Mail onder OS X 10.


Ik kan geen bijlage versturen via de mail vanuit het buitenland. Het kan zijn dat je opnieuw moet inloggen op webmail als je al was. De beste manier om meerdere bestanden (al dan niet in mappen) via e-mail te versturen,. Voeg een bijlage aan een e-mail toe Wanneer. U kunt ook gewoon bestanden naar uw bericht slepen.


Ga naar ‘ Bestand ’, ‘Opslaan als ’. Je kunt nu kiezen waar je de bijlage op wilt slaan. WORD bestand verzenden als bijlage. Het kan belangrijk zijn om een e-mail door te sturen als bijlage. Vertalingen in context van als een bijlage in een e-mail in Nederlands.


Als je een e-mail gewoon door gaat sturen, dan wordt de tekst overgenomen, maar worden er mogelijk. Doorsturen van een e-mail als bijlage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts