donderdag 31 maart 2016

Jobstudent juli 2019

Kamers vrij in Ea Hotel Julis. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Jobstudent Juli vacatures beschikbaar op Indeed. Beste werkgevers in Gent.


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.

Jobstudent juli 2019

België en in het buitenland. Praktische informatie : De arbeidsovereenkomsten hebben. AHOVOKS is op zoek naar een gemotiveerde en sociaal bewogen jobstudent. Heb jij een grote interesse in archiefbeheer?


Wil jij graag meewerken aan digitalisering en. Word je als jobstudent ziek of heb je een ongeval? Vrijwilligerswerk werkt. Werken als seizoenarbeider.

Wat verdien je per uur, week of maand exclusief of inclusief vakantiegeld en wat hou je netto over? Verpleegkundige: Studeer je binnenkort af als verpleegkundige? Deze laatste dienst vraagt enkel een jobstudent in juli. Voor welke dienst ben je geknipt? Hebben jobstudenten recht op betaalde feestdagen?


Betaalde feestdagen zijn altijd mooi meegenomen. ISS zoekt voor de maanden juni, juli , augustus en september (zomervakantie) studenten om het vast. KV Mechelen is op zoek naar jobstudenten om het AFAS Stadion te onderhouden tijdens de maand juli. Je helpt mee om de tribunes en kantines proper te.


Het stadsbestuur van Scherpenheuvel-Zichem doet tijdens de zomermaanden juli en augustus traditiegetrouw beroep op jobstudenten. Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen,. De week daarop is het tot juli goed zomerweer en wordt het ook warmer. Het warme weer houdt aan in de. Heb je zin om als jobstudent te komen werken bij de sportdienst van het stadsbestuur?


Super, dan ben je hier aan het juiste. Om er ook dit jaar een fantastische editie van te maken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste jobstudenten. Als je afstudeert in juni of juli kan je nog als jobstudent tewerkgesteld worden tot 30.

Jobstudent juli 2019

Mag een jobstudent elk type arbeid. Vanaf juli kunnen ook de 10. Vlaamse studenten met een leercontract aan een. De sollicitatieperiode voor deze vacature is afgelopen.


De buitenschoolse kinderopvang zoekt nog één voltijdse jobstudent voor de maand juli voor het voorbereiden en begeleiden van activiteiten. Grote kans dat jij gelukkig gaat worden bij ISS. Interesse om als jobstudent aan de slag te gaan bij de gemeente Oostkamp?


Ben je op zoek naar een studentenjob? Droom je ervan om de werksfeer in een ziekenhuis op te snuiven? De VMSW is op zoek naar vijf jobstudenten voor de zomerperiode ( juli of augustus). Solliciteren kan tot en met april. Wat zijn de verschillen tussen aan de slag gaan als jobstudent of kiezen voor het statuut.


Via een sollicitatieformulier kan je vanaf dan jouw kandidatuur indienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts