woensdag 30 maart 2016

Eva kloosterweekend

Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie! Alle sieraden vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw sieraden.


Eva evenementen inspireren jou om vanuit Bijbels perspectief verschil te maken. Van Vriendinnenweekend tot Kloosterretraite, je vindt hier alle informatie! Begeleiding door ervaren coach. Wat heeft het klooster tot kloosterweekend me veel gegeven. Een uitstekend georganiseerd weekend met mooie wandelingen, afgewisseld met bezinningsmomenten,.


Search for: Type and hit enter. Laat je inspireren om jouw christen-zijn in het leven van alledag vorm te geven. Het magazine voor de christelijke vrouw. Neem nu een jaarabonnement met korting of kies een mooi cadeau!


Eva is het grootste tijdschrift voor christenvrouwen. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van EVA inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende. Vind jij het ook lastig om elke dag uit je Bijbel te lezen? Een korte retraite is goed voor een mens.


Maar als je denkt aan het woord ‘retraite’ kan een zeker onrust je al bespringen. Gelukkig hoeft het met deze praktische. Wij bieden diverse christelijke retraites aan. Hierin staan rust, bezinning en in verbinding met je diepste zelf en Go centraal. Bekijk ons ruime aanbod!


Je hebt behoefte aan rust en stilte. Of je wilt gericht met (levens)vragen aan de slag. De Spil is een plek tussen herberg en klooster. Een plek om op adem te komen.


ZussenZo is er voor iedere (christen) vrouw. Door middel van boeiende workshops en andere activiteiten, willen we vrouwen naar Gods Vaderhart brengen. Ga wandelen in stilte in de bosrijke omgeving.


Kom tot jezelf tijdens een stilteretraite. Of blijf lekker binnen en kom daar tot stilte! Onderga een stilteretraite in. Eva ondersteunt mantelzorgers, zorgvrijwilligers, professionele hulp en de mensen die door hen geholpen worden. Net als de afgelopen jaren, organiseert de parochiefederatie Sint Franciscus.


December - Kloosterweekend Abdij Maria Toevlucht Zundert Elf studenten gingen mee naar een weekend in het klooster in Zundert. Jaren geleden werd er vanuit de kerk een kloosterweekend georganiseer maar daar zag ik toen op het laatste moment van af. Tonny heb jij de nieuwe Eva al gezien?


Ieder kloosterweekend vragen we of iemand die voor het eerst mee is. Wat kunnen we van dit land leren? Eva neemt je mee in haar eigen ervaringen en vertelt het je graag! Zij kwamen om te dienen.


Verscholen in het groen ligt het klooster van de Franciscanessen van Denekamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts