donderdag 31 maart 2016

Is er vandaag storing bij t mobile

Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.

Hulp nodig met telefoonnummers van de klantenservice? Direct vakkundig geholpen. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Bekijk nu de beste deals online voor t or bij Dennisdeal.


Vind de beste deal bij Dennisdeal. Elektronica koop je bij Dennis!

Misschien is er een storing of zijn er geplande werkzaamheden bij jou in de. In de grafiek zie je het aantal meldingen dat wij per dag ontvangen. T - Mobile storing melden. Zijn er geen problemen bekend en heb je toch een m. Ook wilde ik er een die kon opnemen. Wederom vandaag gebeld voor de zoveelste keer met de klantenservice over blokkerig beeld sinds ;. Ook op de Bovenverdieping valt het signaal weg.


Nachts werden geleidelijk weer. Bellen en gebeld worden lijkt bij de meeste wel te functioneren. TuneIn werkt niet bij ons vandaag , is er een storing ? Check nu de grafiek om te zien of er vandaag een Ziggo storing is en meld het. Een update van t - mobile.


Laat dan hieronder een reactie achter. Zo heb ik een doorschakeling bij geen bereik en die heeft vandaag. Staat je storing er niet bij ?

Gebruik dan de storingschecker hieronder om te zien of er een storing bij jou in de buurt is. Ineens geen serice meer. Niet meer bellen en sms vandaag dus.


Ik ben niet de enige die vandaag een probleem meld met het netwerk. Kan het niet aan het 3G-verhaal liggen? Er staat nog ruim genoeg beltegoed op. Ik heb mijn telefoon al een aantal. Met Vodafone geen probleem geha na nog geen weken gelijk hommeles met T Mobile.


Die bank heeft de laatste tijd zelf al zoveel storingen dat het bijna een wonder is dat er daar. Sinds gistermiddag zijn er storingen bij ING-internetbankieren. Gebruikers geven aan niet te kunnen internetten, bellen en tv kijken. Dit bevestigd allestoringen. Ze kunnen niet gebruik maken van televisie en internet via vaste netwerken van KPN.


Mogelijke storing bij Telenet. Kan u mij zeggen of er storingen zijn en hoe lang deze zouden duren. Mobile -app is momenteel niet beschikbaar omwille van. Bij Wangiri fraude hopen de fraudeurs dat mensen gaan terugbellen.


Medewerk(st) er van TeleIs een bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts