donderdag 31 maart 2016

Avans stationsplein

Twijfel je over een studiekeuze? Vraag een gratis adviesgesprek aan! Vragen over onze opleidingen? Meer weten over onze opleidingen? Download nu de gratis brochure! Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Deze locatie heeft eigen parkeerplaatsen onder het gebouw. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor medewerkers en studenten met een functiebeperking. De medewerkers van de ICT Servicebalie helpen je graag.


Als je een vraag hebt over het Avans -netwerk. Of over je Avans -e-mailaccount. De pagina kan niet worden gevonden. The page you are looking for cannot be found. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.


Avans stationsplein

Op Avans locatie Stationsplein zijn de opleidingen Commerciële Economie en International Business and Languages gevestigd. In elk geval voor de komende vier jaar huurt Avans een kantoor aan het Stationsplein. Vanwege het groeiend aantal.


Benieuwd welke opleidingen je kunt volgen op Avans ? Bekijk opleidingen, contactgegevens en locaties van Avans. Zij krijgen toegang met de Avans -chipkaart. Als student parkeer je in één van de dichtbij gelegen parkeerplaatsen.


Of maak gebruik van het openbaar vervoer. Je krijgt toegang met je Avans -chipkaart. Er zijn een aantal parkeerterreinen op loopafstand of je maakt gebruik van het openbaar vervoer. We vertaalden de wensen van de opdrachtgever naar een lichtplan.


Vooraf een werkplek, ruimte of audiovisuele middelen reserveren is gemakkelijk zelf te regelen. Avans Hogeschool locatie Stationsplein den Bosch. Bij Fysiotherapie Stationsplein begeleid hij de. Dan kun je een Associate degree doen bij de Avans Academie Associate degrees in ’s.


Op de Onderwijsboulevard 2zitten we al langer krap in ons jasje. Tijdens de renovatie van het gebouw is dit ruimtetekort tijdelijk toegenomen. Of je maakt gebruik van het openbaar vervoer. See photos from visitors to Avans Locatie Stationsplein.


Catering Avans Stationsplein. Den Bosch 4de etage schoolkantine. Volgend jaar start Avans ook met voltijd-Associate degrees in. De nieuwe lesomgeving is aanzienlijk groter dan die op de huidige locatie op het Stationsplein. Wij hebben een passie voor leren en verbeteren leerprocessen zodat iedereen zich kan ontwikkelen.


Avans stationsplein

Met onze partners in onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Menu gesloten, klik om te openen. Alle categorieën (193) lectoraat mechatronica (1) pabo (3). U loopt rechtdoor vanaf het Stationsplein.


Wilt u samenwerken met een van onze (oud-)studenten aan een betaalde opdracht? Of beschikt uw organisatie over een interessante stageplaats?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts