woensdag 25 november 2015

Zeerobben a1

Topper in de hoofdklasse O. Balk volgt op één puntje en Frisia volgt op punten. Zeerobben A- sc Leovardia JO19-1-Datufeb. Morgen de kraker voor Auit tegen Blauw Wit.


De fansite van FC Groningen!

Met het laatste nieuws, trainingsverslagen, voor- en nabeschouwingen. JO19-wint met 0-van HZVV en maakt zich op voor kampioenswedstrijd. Sijbren) Wijnja (Scheidsrechter) sc Leovardia.


Sommige widgets kunnen meerdere malen worden toegevoegd. Bij meermaals toevoegen wordt achter de widgetknop aangegeven hoeveel keer de widget is toegevoegd. Eerbetoon Gerrit “Boeke. Omdat we oere yn Harns voetballe moesten soene we om 10.


SDS Awint van koprinner.

Zeerobben a1

De politierechter bepaalde din. Ze konden heel hard schieten. GAVC JO19-- FC Wolvega JO19-1: - 0: mei.


Welkom op de website van Voetbal Vereniging Makkum De vereniging staat voor voetbal met passie en plezier Op de site vindt u alle informatie over onze vereniging. Zuidhorn lijkt een sluitende formule te hebben ontwikkeld waardoor het al maandenlang vrijwel elke competitiewedstrijd winnend afsluit. Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website. De officiële website van sc Heerenveen. Het laatste nieuws, alle wedstrijdverslagen, statistieken, de feanstore en clubinformatie.


Zeerobben a1

Do you want to remove all your recent searches? Niveau A– Lezen – Tekst Lees eerst de tekst. Antarctica: het koudste.


Eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen wordt winnend afgesloten met een 0-overwinning op EBC. SC Emmeloord is de afgelopen jaren flink gegroeid. Op dinsdag september vindt er onderhoud plaats aan ons kassasysteem. The latest Tweets from L. Afgelopen zaterdag stond voor de Avan VVH “de kampioenswedstrijd” op het.


MVV Alcides is één van de vier voetbalverenigingen in Meppel.

Zeerobben a1

Inschrijving techniektraining voor jongste jeugd van start! Afscheidswedstrijd Albertjan. Sportvereniging UDIROS is de omnivereniging uit Nieuwehorne (Friesland) voor gymnastiek, korfbal, voetbal, volleybal en outdoor. Bargeres ADZOH AJVS ACEC ANKvvProtos AGermanicus AKSC AErica SC A2. Gorecht is een gezellige zaterdag voetbalvereniging met meer dan 9leden.


Deze leden zijn momenteel verdeeld over jeugdteams en meidenteams, 2. Aheeft in de kwartfinales van de Nike Cup gewonnen van AZ. De ploeg van trainer Paul Raveneau won het spannende duel met 2-0. Abereikte de achtste finales van de KNVB-beker.


Cwon zondag in Volendam en zo scoorden de teams op 18! Hoogezand Avan de competitie. Sportpark De Strokel (Harderwijk Zuidoost). ONS - SWZ Boso Sneek ZM. Veiling met Sierd de Vos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts