dinsdag 24 november 2015

Meldingen inhoud verborgen

Opgelost: Samsung SSinds enkele dagen krijg ik steeds de volgende melding , Telefoon inhoud verborgen. Het is niet weg te krijgen. Als ik een melding krijg van een bericht op whatsapp dan komt er op dat inhoud verborgen is. Ondertussen heb ik al gezocht hoe ik dat kan weergeven.


Meldingen inhoud verborgen

Ik vraag me af hoe ik het voor elkaar krijg dat een whatsappbericht niet meer wordt weergegeven als ik ergens mee bezig ben op de telefoon.

Mijn vraag: Mijn Huawei plite geeft op het lockscreen bij alle apps de melding : verborgen inhoud. Ik heb alle instellingen bekeken maar ik kan nergens vinden hoe. Inhoud verbergen : tik hier als je meldingen wilt waarin de inhoud verborgen blijft.


De melding geeft alleen de naam van de app die de melding geeft. WhatsApp tip om de inhoud van meldingen te verbergen en de voorvertoning uit te schakelen zodat je alleen de naam in melding ziet. Bekijk hier het antwoord.


Op je telefoon notificaties verbergen zorgt ervoor dat niemand zomaar jouw meldingen ziet.

Verderop ziet u dat de meeste meldingen hun inhoud verbergen voor uw privacy. Sensitieve meldingsgegevens verbergen op Samsung Galaxy-apparaten. Ik zou graag mijn inhoud willen verbergen van mijn Whatsapp maar wel een melding krijgen op het scherm. Ik heb hem al op inhoud verbergen staan maar je. Worden meldingen (bijvoorbeeld van WhatsApp) niet weergegeven of alleen als je een app opent op je Huawei of Honor?


Wij vertellen je hoe je dit oplost! Hoe de inhoud van meldingen van apps zoals Messenger, SnapChat, WhatsApp en anderen op uw Android-apparaat te verbergen. Filteren op specifieke inhoud. Informatie over het weergeven van verborgen. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen.


Omdat velen niet weten wat ze precies inhouden en hoe het. Wij leggen uit hoe je deze meldingen kunt verbergen. Deze meldingen zijn te verbergen door de optie Meldingen weergeven van synchronisatieprovider te. Een pincode, wachtwoord of patroon moet zijn ingesteld als schermvergrendeling om deze instelling beschikbaar te maken. Met Berichtgeving in iOS is het nog eenvoudiger om meerdere meldingen tegelijk te bekijken en beheren, waardoor u onderbrekingen gedurende de dag kunt verminderen.


Een kanaal verbergen om de activiteiten en bureaublad meldingen uit te schakelen.

Meldingen inhoud verborgen

Verborgen kanalen worden weergegeven in uw lijst. Wij hopen dat deze inhoud. Selecteer Meldingen en schakel de. Opmerking: Als je later van gedachten verandert, tik je op Alle inhoud van meldingen weergeven om meldingen op het vergrendelscherm in te schakelen.


Meldingen inhoud verborgen

Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is? Op je Android tablet kan elke app notificaties weergeven. Maar, hoe kun je deze meldingen zelf beheren en hoe schakel je ze uit?


U kunt Chrome instellen zodat u meldingen ontvangt (bijvoorbeeld herinneringen voor vergaderingen) van websites, apps en extensies. Hoe meldingen werken Chrome meldt. App meldingen uitzetten in Android is per app mogelijk, zodat je geen vervelende meldingen meer ontvangt. Volg deze drie stappen om ze uit te schakelen.


Er is niemand die nog geen web push meldingen. Klik dan op Toepassen en OK. Ook krijgt u geen meldingen als mensen erop reageren. Direct naar pagina inhoud Direct naar hoofdnavigatie Direct naar footer.


Even voor de duidelijkhei momenteel is dat. Je kunt meldingen oftewel notificaties op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts