zondag 29 november 2015

Associate degree opleidingen

Associate degrees hebben een perfecte aansluiting op het bedrijfsleven. Direct aan de slag én goede doorstroommogelijkheden. LOI en haal een erkend HBO-diploma! Zoek naar associate degree opleidingen op de nieuwe KensaQ.


Onze studieadviseurs staan voor je klaar! Start ook met Jouw Opleiding bij NTI.

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Een tweejarige opleiding op hbo-niveau die opleidt tot een wettelijk erkend diploma. Je kunt hiermee direct aan de slag of je kunt.


Vergelijk alle associate degree opleidingen en vind jouw studie. Jij hebt je mbo 4-diploma op zak en wilt doorstuderen. Of je werkt en hebt een drukke baan, een druk sociaal leven en je wilt een opleiding volgen. Dit is een tweejarige opleiding die je in voltijd of in deeltijd kunt volgen.


Na succesvol afronden van deze opleiding.

Met een Associate Degree (AD), een 2-jarige hbo- opleiding , kun je na afronding meteen aan de slag in het werkveld. Bekijk welke AD het beste bij jou past! Deins je niet terug voor een uitdaging?


Dan is een tweejarige Ad- opleiding zeker iets voor jou! Haal in jaar een hbo-diploma. Doorstuderen na je mbo- opleiding ? Kies voor een Ad- opleiding van Hogeschool NTI. In Nederland kun je naast een hbo en universitaire bacheloropleiding ook kiezen voor een associate degree opleiding. Een Associate Degree is een tweejarige hbo opleiding vol praktische en theoretische kennis.


Binnen jaar behaal jij je hbo niveau met een mogelijkheid tot doorstroom naar hbo bachelor niveau 6. De opleiding wordt afgesloten met een officieel diploma. Dit zijn internationaal erkende titels. Bachelor, master en associate degree hebben allemaal hun eigen opleiding , duur en studiefinanciering.


Studenten raadt NTI aan! Doe vandaag nog de Beroepskeuzetest bij NTI. Te volgen in voltijd en deeltijd. Houd jij van regelen, organiseren en plannen? Ben jij graag de spin in het web?

Associate degree opleidingen

Volg dan de Ad Management aan Hogeschool Rotterdam. Qua niveau zit dit tussen het mbo en een hbo-bachelor in. De AD is een 2-jarige opleiding die een wettelijk erkend diploma en de titel AD oplevert.


Associate degree opleidingen

HBO Associate Degree : in jaar een erkend diploma op HBO-niveau. Deze zijn voor jongeren en werkenden die een 4-jarige. Voldoende parkeerplekken, een smakelijke lunch, een schoon gebouw, planten bij de receptie: het is allemaal het werk van facility management.


Wil jij een baan op hbo-niveau, maar vind je jaar studeren te lang? Hier vind je een overzicht van alle associate degree-opleidingen in Nederland. Zoek en verfijn jouw keuze, lees ervaringen van anderen en vraag direct een brochure aan. Deze opleidingen kun je volgen in Roosendaal.


Associate degree opleidingen

Met het filter kun je gericht zoeken. Hodex - informatie uit de eerste hand. Voltij duaal en deeltijd. Kijk dan bij de hbo- opleiding Ad Eventmanager van Hogeschool Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts