dinsdag 27 oktober 2015

Youtube instellingen iphone

Youtube instellingen iphone

Specialistisch advies nodig? Premium Loading. Hier kun je van alles veranderen, zoals je videotitel of de.


De standaardinstellingen voor uploads zijn instellingen die gelden voor al je uploads, op basis van je keuzes. Je kunt standaardinstellingen kiezen voor de. Dit is zonder verlies van gegevens. Dan is het terugzetten van alle start instellingen handig om te doen. In dit artikel leggen wij jou uit hoe je jouw.


Heb je alleen de instellingen nodig? Zijn inderdaad de instellingen voor. Ook voor info over je instellingen. Zo heb jij meer controle over jouw privégegevens! Hallo, Bij het rangschikken van de icons heb ik per ongeluk de icon van instellingen weg gegooid.


Weet iemand hoe ik die er weer op kan. Hulp nodig bij het instellen van je Tele Zonnet of Versatel e-mail op je laptop of pc? De virtuele assistent hieronder kan je hierbij goed verder helpen.


Visymo- für die besten Ergebnisse! Maar sommige iOS 10- instellingen zijn we liever kwijt dan rijk. Selecteer je download- instellingen. Wis dan eerst je persoonlijke informatie en verwijder alle apps die je hebt gebruikt. Door je toestel naar de.


In stappen leggen wij uit hoe je dat kunt doen! Ben je op zoek naar de instellingen van de inkomende- en uitgaande mailserver? We helpen u graag bij het vinden van de oplossing of het antwoord.


Volg ons op sociale media, en blijf op de hoogte! Als ik de APN instellingen download en probeer te installeren krijg ik de melding. Klik vervolgens het correcte e-mailaccount aan en klik op de volgende pagina vervolgens op Account om de instellingen. Indien u een oudere versie van IOS gebruikt kan het zijn dat de instellingen niet geheel overeen.


Youtube instellingen iphone

Instellingen Volgen Nieuwe artikelen Nieuwe artikelen en opmerkingen. SE heb ik sinds enkele weken het volgende probleem. Kies daarna de optie ‘Nieuwe account’ u krijgt dan de. Dan downloadt de telefoon automatisch alle apps die ook op je oude telefoon stonden, inclusief de door jouw aangepaste instellingen.


Beperkte privacy- instellingen (NB: In het Android systeem Cyanogenmod vind je goede en uitgebreide privacy- instellingen ). De instellingen voor Android en IOS zijn. Probeer wat gratis apps, of doe je voordeel. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Dit komt waarschijnlijk omdat de APN instellingen nog handmatig door u in het toestel moeten worden ingevoerd. Je wilt een verbinding over SSL instellen. Het voordeel is dat dan vanzelf de aanbevolen instellingen worden gebruikt. De belangrijkste nieuwe functies en handelingen op een rij.


Soms zal de mail client uw instellingen accepteren en melden dat de setup klaar is, alhoewel. Ontdek meer over de POP-, IMAP- en SMTP- instellingen voor Outlook. Server port nummer in en uitgaand enz. Gerelateerd:Video. U dient eerst de DNS instellingen in uw domeinnaam te hebben voltooi.


PortableGear heeft de instellingen voor mobiel internet bij Youfone voor je op een rij gezet. Als je een nieuw abonnement, prepaid of sim-only afsluit. Overige instellingen om je gegevens privé te houden.


En het is voor de gebruiker van het Apple. Omdat T-Mobile de enige officiële aanbieder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts