donderdag 22 oktober 2015

Syntra west mail

Een vraag of meer informatie nodig? Vind hier de opleiding die je zoekt. Syntra West leert je ondernemen, leren en doen. Voor de trendsetters van nu en morgen. SYNTRA Limburg organiseert praktijkgerichte opleidingen voor iedereen die ondernemend of ondernemer is.


Leer een beroep, school jezelf bij of studeer voltijds verder.

Syntra west mail

SYNTRA is de specialist in praktijkgerichte, trendy opleidingen voor ondernemende mensen. Campusmanager is Maarten Gillis. Ontdek hier het ruime aanbod aan opleidingen. Je hebt goesting om er – letterlijk en figuurlijk – werk van te. Een nieuwe professionele uitdaging?


Volg een praktijkgerichte avondopleiding bij Syntra. Wij zijn bereikbaar op weekdagen van 9u tot 17u. Ben je al ingeschreven of heb je een specifieke vraag over je opleiding?

Als erkend Nederlandstalig centrum voor vorming van zelfstandigen en KMOs wil SYNTRA Brussel een brug zijn voor iedereen die vooruit wil. Je kan je paswoord nadien wijzigen via de profiel tab in mijn SYNTRA. De docenten van SYNTRA Limburg zijn zelf ondernemers en kunnen daardoor perfect inschatten wat de haalbaarheid is. Neem rustig de tijd om het. Filip Roelandt, Directeur Business Development – tel.


Syntra west mail

De juiste mix van online en klassikaal leren. Er is een aanbod voor elke docent dat via mail ,. Maak je keuze uit meer dan 6opleidingen in sectoren. Search for In To The West.


Kies voor een voltijdse dagopleiding bij Syntra , een praktische opleiding met focus op alle vaardigheden van jouw favoriet beroep. Boost je talent en je drive om succesvol, zelfstandig te ondernemen dankzij Syntra. Jacob van Maerlantgebouw (VAC Brugge). Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen.


Syntra west mail

Vanaf vandaag kun je gedurende twee weken - via VTM en Q- onze twee gloednieuwe spotjes zien die we samen met de Syntra ’s maakten. De eerste lichting van cursisten is gestart met warmtepompen in. Gecertificeerde bijscholingen die aansluiten op de ondernemersopleiding.


Je ontvangt een mail van zodra wij de aanvraag hebben. Een recente studie van de KU Leuven toont aan dat er heel wat positieve effecten verbonden zijn aan het volgen van een SYNTRA avondopleiding of een voltijdse.

Nieuwe account aanmaken. Wil je een vak leren terwijl je werkt? Volg vanaf jaar een opleiding in Leertijd bij Syntra. Bij het organiseren van een evenement komt heel wat kijken, of het nu om concerten, congressen of wedstrijden gaat. We bekijken alle aspecten en leren je alle.


Join LinkedIn today for free. Je wilt leren, ondernemen, doen? Blijf doorgroeien in jouw job en laat je bijscholen via de expertise van Syntra.


Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Je popelt van ongeduld om je ambities waar te maken?


Deze is ook terug te vinden in jouw portaal via documenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts