donderdag 29 oktober 2015

Langweer agenda

Langweer agenda

Klik hier om het contactformulier te openen. De widget is nog niet geconfigureerd. De provincie biedt je leuke, bijzondere, unieke, en spannende evenementen en activiteiten. Bekijk ons aanbod aan evenementen in onze agenda.


Kies simpelweg wat, waar of.

Elahuizen SKS kampioenschap. Nabij de Prinses Margrietsluis. Langweer : Vanaf het strand van het dorp: Vr. Deze website gebruikt functionele, analytische en mogelijk ook marketing gerelateerde cookies.


Wandelen is goed voor je conditie, maar bevordert ook het herstelproces. Houd je van wandelen en heb je zin om je lekker te. Overzicht met festivals en evenementen in Friesland vanaf vandaag.


Langweer agenda

Met zowel de bekende festivals als tal van minder bekende lokale evenementen.

Koffiedrinken na de dienst. Collecte rondgang: Diaconie. Deurcollecte: eigen gemeente. JEL bestaat uit zes bestuursleden en zij willen graag voor de jeugd. Help De Zakenman en DeSintNykster!


Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster. Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een. De gemeente Meppel kent diverse kleine en grote evenementen. Check hier op welke data er al een evenement plaatsvindt. Van over de markt lopen tot aan een gezellig.


Voor iedereen is er wat wils. Alle films, tijden en tickets in Sail-in Movie. Ballonfeesten Ieder jaar in juli. En elk jaar weer een groot feest.


In onze agenda proberen wij zo goed mogelijk de activiteiten en evenementen weer. De grote strijd bij het SKS skûtsjesilen gaat om het SKS kampioenschap.

Dat gaat naar de skûtsjeschipper die zo weinig. Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor. Lemmer zit weer in de lift en eindigde vandaag als tweede.


De Boekanier - Hindeloopen aanvang: 22. Station - Heerde aanvang: 21. Glasvezel voor iedereen Buitengebied én merendeel (dorps)kernen De Fryske Marren krijgen glasvezel!


Het skûtsje staat met 19. Informatie over data, tijden, kosten en contactadressen. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen in Waterland van Friesland. Agenda Mariakerk Krewerd. Vooral in de zomer vinden er dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten.


Dat staat op de agenda van Hart van Lemmer. Deze bundelt alle interessante evenementen in dit authentieke IJsselmeerdorp in Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts