dinsdag 27 oktober 2015

Nti hbo programma

Nti hbo programma

Mis je kennis over een bepaald onderwerp, maar vind je enkele jaren studeren te lang? Met deze korte opleiding (mnd) op hbo -niveau leer je journalistiek schrijven, interviewen en meer. Voor iedereen die zich wil verdiepen in journalistiek. Tijdens deze korte opleiding op hbo -niveau komen verschillende vormen van communicatie, het hulpverleningsplan en motivatie aan bod.


Ben jij geïnteresseerd in (on)gezond gedrag en de oorzaken en consequenties hiervan? Dan is het korte hbo - programma Gezondheidspsychologie iets voor jou. Hogeschool NTI : studeren op jouw manier Een kort hbo - programma van Hogeschool NTI kun je goed combineren met een drukke baan en gezinsleven.


Deze opleidingen duren enkele maanden en zijn meestal onderdeel van erkende bachelors. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Het NTI biedt ruim 8opleidingen en cursussen aan. Wil jij je verdiepen in de ondersteuning en sturing van (kwetsbare) jongeren?


Tijdens het korte hbo - programma Jeugdwerker van NTI krijg jij. Ben je op zoek naar een solide baan met uitstekende carrièreperspectieven en los je graag financiële vraagstukken op? Schrijf je dan nu in voor het hbo - programma. Laat je persbericht de media bereiken met de hbo - programma Media-aandacht van het NTI.


Wil je inzicht in de werkwijze van de media? Dat kan in slechts maanden! Wil jij in een korte periode meer leren over het gedrag in organisaties? Wil jij meer te weten komen over ondernemen, marketing en online media? Heb jij altijd al meer willen weten over de Europese Unie?


Volg dan het kort hbo - programma Europakunde. In korte tijd doe je de belangrijkste kennis op over de. Al binnen maanden behaal jij een certificaat!


Opleiding Talentmanagement: leer talent te herkennen en te begeleiden. NHA of de opleiding gewichtsconsulent van NTI of. In maanden behaal jij een certificaat!


Nti hbo programma

En zelf bepalen waar en wanneer je studeert? Webmarketing wordt steeds. Dit is mogelijk bij NTI. Je studeert namelijk flexibel, waar en wanneer je wilt.


Kom naar een Open Dag en laat je informeren. HBO Bachelor NTI of NCOI? Lees 3ervaringen (gemiddeld: 6) uit 1opleidingen, trainingen en cursussen van NTI.


HBO-programma Small business en retail management. Zorg dat jij de juiste opleiding kiest, bekijk de vele hbo verzamelde links. Find all NTI affiliate program on Affi. Inmiddels biedt het NTI 8opleidingen aan, van cursus en training, tot mbo-, hbo - en mba-opleiding.


Wil jij op je eigen manier een cursus of een opleiding volgen? Verdiep je in korte tijd in politiek, Europees belei Europese cultuur én meer. Geen vooropleiding nodig.


Studeer in je eigen tempo bij NTI. De NTI is een erg prettige hogeschool om een opleiding bij te volgen. Naar aanleiding van jullie feedback zijn wij overgegaan naar een nieuwe inlogmethode.


Inloggen met je oude Mijn NTI wachtwoord is mogelijk, heb je deze niet dan kun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts