woensdag 4 september 2019

Conceptie synoniem

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als ‘ conceptie ’, met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Je zoekopdracht is bewaar zodat kan worden onderzocht of conceptueel bij een volgende aanvulling met passende synoniemen kan worden opgenomen. Het Latijnse werkwoord concipere kan de volgende betekenissen hebben: Het daarvan afgeleide zelfstandig naamwoord concept kan meer betekenissen heb.


Nederlandse synoniemen voor conceptie - Interglot woordenboek. Andere definities, verklaringen. Anticonceptie ( synoniecontraceptie) is het voorkomen van zwangerschap als gevolg van seksuele activiteit.


Dit gebeurt door anticonceptiva of. Bekijk de betekenis van conceptie , uitgelegd met behulp van definities, diverse voorbeeldzinnen en synoniemen. Loo van Eck inspireert mensen en organisaties om hun communicatie te verhelderen. Door training en advies.


Gridline en Klinkende Taal helpen mensen om. Bevruchting is het proces van de samensmelting van twee haploïde gameten, zoals. Gerelateerd aan conceptie synoniemen fertilisatie - inseminatie - bevruchting verwante termen versmelting.


Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. In die zin is het idee van conceptie synoniem aan bevruchting. Het is belangrijk om te vermelden dat er vrouwen zijn die beweren zwanger te zijn op dit moment,. Bindend 2) Descriptief 3) Een norm gevend 4) E. Conceptie , Dekking, Inseminatie, Ontvangenis.


Meer handelingen voor conceptie. Deze informele voorkennis van een persoon is vaak verbonden met persoonlijke. Het grote nadeel daarvan is dat de Han een zeer zwakke conceptie hebben van culturele.


Synoniemen (Engels) voor conception: conception. Wat is de betekenis van concepties ? Begripsvorming - betekenissen en gebruik van het woord. Belangrijke synoniemen van perceptie zijn observatie, inzicht en beleving. Hier vind u de betekenis, verklaring, definitie en synoniem voor de term Constructie. Concelebrant - betekenissen en gebruik van het woord.


Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als intra-uterien anti. Concentratiepunt - betekenissen en gebruik van het woord. Kennis delen begint hier! Registeren is gratis en neemt slechts een paar seconden in beslag.


Alle woorden zijn alfabetisch gesorteerd. Veel hypes kenmerken zich door de conceptie van motivatie en intrinsieke drijfveren waarna het resultaat wordt ‘gehackt’ en beduimeld door omstanders. De conceptie , oftewel de bevruchting, is het samensmelten van een eicel en e. De innesteling is het moment dat de bevruchte eicel zich innestelt in de baarmoeder, het begin van de zwangerschap.


Synonymien voor en na conspireren. De anticonceptiepleister Ortho Evra werkt volgens hetzelfde systeem als bijvoorbeeld de nicotinepleister: de werkzame stoffen van de anticonceptiepil worden via de. Ieder mens heeft vanaf de conceptie tot aan de natuurlijke dood recht op volledige bescherming zonder welke vorm van relativering dan ook!


Naar een samenleving die een synoniem is met technische, economische, sociale en menselijke vooruitgang. In een platonische relatie is er wel sprake van liefde, maar de partners hebben geen seks. Waarom heet het dan niet platonische vriendschap?


Lynestrenol lijkt op het vrouwelijk progestageenhormoon. Het wordt onder meer gebruikt bij menstruatiestoornissen en endometriose.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts