donderdag 19 september 2019

Kantien utrecht

Boek uw Hotel in Utrecht online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken.

Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Welkom bij restaurant KANTIEN , aan Ravellaan 9 Utrecht. Hier eet en drink je heerlijk Hollands, maar dan anders.


Kantien, Utrecht : Bekijk onpartijdige beoordelingen van Kantien , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Het restaurant is groot, net als het terras.

Een scharrelkip bestel oftewel letterlijk een half. Restaurants uit het hele land maakten kans op een titel. Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Utrecht ? Dan is Kantien wellicht iets voor jou. Dit restaurant ligt een stukje buiten het centrum aan de Ravellaan.


Karten, lasergamen en Prison Island spelen doe je bij de Kartfabrique. De Kartfabrique ligt aan de rand van Utrecht. Zaal huren in Utrecht Zuid-West?


Kantien utrecht

KANTIEN is ideaal voor het vieren van een verjaardag, een huwelijk of het organiseren van een zakelijk event. Omdat ze zoveel mogelijk werken met Nederlandse producten of gebruik maken van oud. Dit zijn ze: de beste restaurants en eetcafés van Utrecht waar je uit eten kunt voor een lekkere hap. In willekeurige volgorde: de leuke restaurants.


Kantien is voor mij zo’n parel in Utrecht die je gevonden moet hebben. Een voor mij nieuwe hotspot in Utrecht was Kantien. Superleuke tent met een geweldig zonnig terras en lekkere koffie.

Vind hier alle deals in Utrecht! Een stadsrestaurant in Utrecht met Hollandse inslag, zonovergoten terras en uitmuntend eten bereid met zo veel mogelijk lokale ingrediënten! Kantien staat midden in Park Welgelegen tussen Oog in Al, Lombok en Kanaleneiland. Door Lisanne Davids-Busink (oprichter Bier en Appelsap), moeder van Maxime en Xavier, woont in de Dichterswijk in Utrecht. NSMBL Dining Hotspots: Kantien in Utrecht.


Het is vrijdagavon het giet gigantisch. Culinaire liefhebbers weten er alles van: zoveel restaurants om uit te proberen, en zo weinig tijd. Op december krijgt Utrecht er een nieuw stadsrestaurant bij: Kantien. Als de zon schijnt, kan het binnen de singels een behoorlijke uitdaging zijn om een stoeltje te bemachtigen op een fijn terras.


KAN1 ongedwongen genieten en delen van lekker eten, drinken, vriendschap, gezellighei onze passie en plezier! Je kunt uit eten in Buurten, Kantien en winkelen in het zeer complete wijkwinkelcentrum aan de Händelstraat. Vier jonge ondernemers bliezen de oude kantine van de gemeente Utrecht aan de Ravellaan nieuw leven in en creëerden restaurant Kantien. Bij Kantien wordt gekookt met. Waar je, dit weekend bijvoorbeel best wel eens heel erg hard heen zou moeten kunnen willen?


Kantien utrecht

Naar het nieuwe Kantien. Net buiten het centrum-centrum, aan. Het wereldrestaurant in de Foodspot Utrecht.


De oude kantine van de gemeente Utrecht aan de Ravellaan is tegenwoordig het domein van Kantien , een Utrechts stadsrestaurant dat met haar wortels stevig in. Bij Wereldsmaken geniet u van overheerlijke gerechten uit de hele wereld en dat ook nog eens onbeperkt! Getest: de beste restaurants voor wie wil uit eten in Utrecht.


Chinees, Japans, Thais, vegetarisch, gezon tapas, op Utrecht centraal of in de. De Zagerij Utrecht is met haar hoge plafonds, authentieke ramen, materialen en robuuste inrichtingen één van de laatste stukjes industrieel erfgoed binnen Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts