dinsdag 23 juli 2019

Fod sociale zekerheid my handicap

DG Personen met een handicap - DG Personnes handicapées - GD Personen mit Behinderung. My Handicap Een aanvraag indienen. Artsen kunnen medische gegevens op dit portaal bv.


Elke auto is opvraagbaar! Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid.

Raadpleging van dossier personen met een handicap en indienen van aanvragen. Wie mag een parkeerkaart voor personen met een handicap. Online check op schade verleden. Nu vraag je online je tegemoetkoming aan. Je kan dan wel een tegemoetkoming vragen voor personen met een handicap.


I hereby give permission to MyFamily to use my. Sluit alle vensters van uw browser en probeer u een tweede keer aan.

Een kaart om de toegang van personen met een handicap tot cultuur, sport en vrijetijdsbesteding. Beste bezoeker, we hebben uw sessiegegevens niet kunnen terugvinden omdat uw sessie verlopen is. Je kan online een aanvraag indienen My handicap. Ontvang je een integratietegemoetkoming? Bijkomende kinderbijslag voor je kind met handicap.


Financiële uitkering, Personen met een handicap , Invaliden, Inkomen. Om de erkenning te verkrijgen van de handicap van uw kin moet u. Er bestaan federale tegemoetkomingen voor personen met een handicap. De workshops My Energy hebben als.


Met een parkeerkaart voor personen met een handicap kunt u. De inkomensvervangende en de integratietegemoetkoming worden toegekend aan personen met een handicap die een aanvraag doen voor de. Mensen met een handicap hebben vaak extra kosten om zichzelf te kunnen behelpen. Deze reserve zal snel geconsulteerd worden.


Hoe_werkt_de_applicatie_ My _ Handicap. Welkom op MySocialSecurity. Rubrieken XXII en XXVI van tabel A van de bijlage van het KB nr.

Elektronische invoer en raadpleging van de evaluatie van de personen met een handicap. Het is voor mensen met een erkende handicap ,. De RSZ int en beheert de sociale werkgevers- en werknemersbijdragen waarmee hij de verschillende takken van de sociale zekerheid financiert. Ze bespaart onze burgers met een handicap een boel administratie door de.


Een zorgkas organiseert in opdracht van de Vlaamse overheid de Vlaamse sociale bescherming. Uw online overheidsdienst. Hoe vraagt u deze toeslag aan ? Geraadpleegd op november,.


Mijn eBox van de sociale zekerheid. De nieuwe versie is een uitbreiding van Handiweb, de applicatie die momenteel wordt gebruikt om dossiers van personen met een handicap te raadplegen. Vraag je tegemoetkoming of parkeerkaart voor personen met een handicap nu ook online aan via My handicap.


Surf voor meer info naar handicap. FOD ) Sociale Zekerheid. Directie-generaal Personen met een Handicap Sociale Dienst Personen met een.


Al maanden lang krijgen we onrustwekkende berichten over de werking van de diensten voor personen met een handicap. Heeft je kind recht op een toeslag op de kinderbijslag omwille van een handicap of. Follow my blog with Bloglovin. FOD Sociale Zekerheid - DG.


In my wife was diagnosed with. Zij kunnen bij de FOD Beleid en Ondersteuning terecht om hun diensten vlot te. Als multiple sclerose uw dagelijkse activiteiten belemmert, kunt u een procedure starten bij de FOD (federale overheidsdienst) Sociale Zekerheid om uw handicap te. Wettelijke subrogatie en cumulverbod bij FOD sociale zekerheid.


Onze Voorzitter aan het woord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts