maandag 22 juli 2019

Ddns synology aanmaken

Free Dynamic DNS for your domain names. Access your devices with Dynamic IPs easy! Supports Windows, Linux and many more firewalls and routers. Voor 23:bestel morgen in huis.


Ook af te halen in één van de winkels! Network Attached Storage (NAS) voor zakelijk en persoonlijk gebruik, Synology spant zich in om DiskStation NAS aan te bieden die RAID-opslag, opslag voor. Natuurlijk kan het ook op je NAS zelf door naar. Beste, Vandaag bij iemand camera geinstalleerd en ik wou ddns aanmaken van foscam voor de camera op afstand te bekijken. Ik kreeg telkens popup met netwerkfout?


Een ddns instellen is nodig wanneer je je thuisnetwerk van buitenaf wilt benaderen. DynDNS dienst ingesteld kan worden op een Synology. DNS A record dus eerst aanmaken met de. Een Synology NAS waarbij je DDNS al ingesteld. Hoe je jouw CNAME moet aanmaken of overige DNS -settings moet aanpassen kan je vinden op de website van de registrar.


Meld u aan en laat onze experts u helpen! Onze experts kunnen met u samenwerken om uw problemen op te lossen. You can afterwards map your own domain. Experiabok vnu wil ik mijn DDNS veranderen die er standaard instaat echter dit gaat niet ik krijg opties waar ik uit kan kiezen en die.


Contents: 2:- An overview of the Synology Account and its various pages 2:- Where to locate your serial number in DSM ( ) Synology. Gratis SSL certificaat aanmaken voor de Synology en uw eigen domeinnaam. Argeweb doorverwijzen naar de DDNS service van synology. Installeren en configureren van de Synology DNS Server.


Zoals eerder aangegeven gaan we een record aanmaken voor het intranet,. Bij de NAS-systemen van Synology kan dat met een paar muisklikken ingesteld worden omdat er in de. Je kan een DDNS adres van synology aanmaken bij de. Hoe kan ik op een synology nas een DDNS instellen voor Versio? Het IP dat ik van de ISP krijg veranderd om.


Mijn oom heeft een NAS van Synology. Tip hierbij is om DDNS te. But you can add Dynu to the list with very simple steps. You have a Synology device and want to enable the DDNS settings. Below is a step by step guide on how to enable dynamic DNS in your Synology device.


Let wer wel op dat je de admin functionaliteit uitschakeld en je een aparte gebruiker moet aanmaken die admin rechten heeft. Als je DDNS van synology. Is er een manier om toch het synology DDNS account te gebruiken op de V10a? Ik heb ook een No-IP account aangemaakt en deze zowel op de NAS als op de router ingesteld. Dan kunnen we nu het administrator account van onze NAS gaan aanmaken.


Achter servernaam geef je een naam op waarmee jouw NAS in het netwerk. Je hebt een Synology gekocht met de daarbij horende harde schijven. Hieronder is een stappenplan beschreven om de Synology te installeren en gebruiksklaar te maken. Voor je je Synology NAS kunt gebruiken moet je minstens gedeelde map aanmaken. Wat dit is en hoe je dit doet lees je hier.


Hoewel de NASsen van Synology uit de doos al behoorlijk veilig zijn, kan je zelf de boel nog verder dichttimmeren voor een veiligere werking. Hoe moet bHosted DynDNS ingesteld worden op een Synology NAS diskstation? Het tabblad DDNS aanklikken. Kies in het menu voor Certificaat en klik vervolgens op de knop Certificaat aanmaken. DDNS registreren voor het Synology NAS.


Synology NAS-gegevens of iSCSI LUN te back-uppen naar een externe harde schijf, een ander Synology DiskStation,. Via dit stappenplan kan je gelijk aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts