donderdag 21 juni 2018

Whatsapp fotogalerij samsung

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Kies uit producten vanaf € 115. Ook af te halen in één van de winkels! Alle elektronica shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Opgelost: Het zal vast een simpele instelling zijn. Instagram en verschillende albums van WhatsApp, die je misschien helemaal niet in je gallery wilt zien. Dit is de Surface Go Tablet.


Samsung presenteert twee nieuwe tablets. Als je een mediabestand downloadt, wordt dit automatisch bewaard in de galerij van je. Welkom bij de ICT winkel. Voor 23:bestel morgen in huis.


Vergelijk alle Galaxy prijzen en abonnementen, lees het laatste nieuws en de beste tips, en volg alle updates voor. Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, dan horen we het graag. App available for Android 2. WhatsApp geeft zelfs aan dat het helemaal niet mogelijk is. Ik kan geen mapje database terugvinden. Spam Reageren Verwijderen Bewerken.


De screenshot wordt vervolgens opgeslagen in je fotogalerij. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Je kan dan weinig gebruikte apps verwijderen of snel wat foto’s verwijderen in je fotogalerij om ruimte te maken.


Dan wordt het hoog tijd. Download hier het gratis programma FotoGalerij. Je kan zowel de gratis versie als de pro-versie downloaden. Drie makkelijke en snelle wijzen worden hier besproken. Wil je Whatsapp voor Android downloaden?


Je Android versie moet dan hoger zijn dan 2. Verder is het proces heel makkelijk. In deze handige uitlegvideo zie je hoe je de taal wijzigt. Het veranderen van de taal is zo gedaan, je hoeft. Er zijn een aantal mogelijkheden beschikbaar om dit. The given steps are easy to follow, and with it,.


Met Whatsapp kan je gratis berichten sturen via jouw telefoon. Mijn whatsapp doet van de ene op de andere dag vreemd. Handleiding privacy instellingen WhatsApp. Zoals wie ziet jouw status of profielfoto. SeniorWeb heeft handige tips voor het gebruik van de app.


Terwijl er wel wordt geadverteeerd dat je ook op de samsung galaxy ace plus whatsapp kan gebruiken, maar tot nu toe is het mij nog steeds niet gelukt. Wees zorgvuldig met je privacy en volg deze simpele aanpassingen. Lees gratis het inspirerende artikel! De media werd opgeslagen op het interne geheugen. We leggen in deze workshop uit hoe je hem activeert en gebruikt.


Lees in dit artikel hoe het werkt. Toen ik whatsapp installeerde, werden een aantal mensen uit mijn telefooncontacten automatisch aan mijn whatsapp contactenlijst toegevoegd. Maar minstens twee mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts