vrijdag 29 juni 2018

Productiekeuken te koop

Kies uit talloze ontwerpsjabloons. Ontwerp in een paar minuten. Bekijk het gehele aanbod voor Siemens TE espressomachines via Vergelijk. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


Mooie en grote productiekeuken in Rotterdam wordt U aangeboden. Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te. Tevens is deze zaak per direct en geheel zonder verplichtingen over te nemen.


De productiekeuken is vaak één van de. Zo heeft u langer profijt van de voorraadgerechten en hoeft u niet keer op keer alle ingrediënten in te kopen en het. Onze producten worden gemaakt in een professionele, gecertificeerde productiekeuken.


Grote horecazaak in de buurt van het Rembrandtplein te Amsterdam. Zeer complete productiekeuken aan de Veemarkt in Amsterdam-Oost. TE KOOP op een gunstig gelegen locatie direct tegenover De Stopera, om de hoek van Carre en op steenworp afstand van het Rembrandtplein een hedendaag.


Vergelijk nu alle prijzen voor TE espressomachines via Vergelijk. Vind de beste prijs voor TE espresso machines. Zoek informatie over Finecomb.


Bekijk bij Helder Horecamakelaardij alle bedrijfspanden die te koop en te huur staan in Groningen. De verbinding op deze locatie is prima te noemen, zo zit men met 10. Steenoven te Eindhoven.


Compleet geoutilleerde productiekeuken met HACCP-certificering. Deze activiteiten (omzet) kunnen worden. Productiekeuken Bij GLOFOS draait alles om kwaliteit. Wij doen er alles aan om onze klanten te verwennen met het beste van het beste.


Centraal in kleinere plaats gelegen hotel café restaurant met terras aan de voorkant ( zomer en winter te gebruiken). Goed draaiend restaurant te koop in Amsterdam. Op a locatie tegenover de rai te amsterdam prijs n. Midden in het centrum van Rotterdam bieden wij u deze casco units van circa 1m² te. Bekijk bij HAP Horecamakelaardij alle bedrijfspanden die te koop en te huur staan.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Er is volop aanbod in horecapanden te koop en te huur.


Groenewegje 11 Den Haag Horecapand te huur Huurprijs: € 2. De winkel is het makkelijkst te bereiken via de A1. ANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt te koop aan. De huidige formule is gericht op het afhalen en. Door grote drukte in ons restaurant zochten we naar een externe oplossing om tekort aan capaciteit op te vangen. WAAR IS MADAME PATÉ TE KOOP ? TE HUUR OF TE KOOP : Uniek horecaobject in Vlissingen-Oost.


Ook biedt het wellicht mogelijkheden om met meerdere ondernemers van de productiekeuken gebruik te maken. Casco catering- productiekeuken. Hiervoor willen wij u uitnodigen het contactformulier in te vullen of telefonisch contact.


Te koop , te huur of als interessante belegging met wel bruto rendement. Zowel kantoorruimte als bedrijfsruimte vindt u er genoeg. Zo heb je ook veel bedrijfsverzamelgebouwen om kosten te besparen.


Ze hebben vele voordelen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts