woensdag 27 juni 2018

Vegan eenpansgerechten

Vegan eenpansgerechten

Hét platform voor duurzame producten, van beauty, kleding tot food en lifestyle! Ve­gan ome­let met cham­pig­nons. Ge­gril­de ro­de­kool met quinoa­sa­la­de. Meer veganistische groentes. De vegan karamelsaus maakt het helemaal af.


Smullen, en homemade zonder dierlijke producten! Vegetarische lunch: bulgursalade met kruidendressing. Van ovenschotels tot pasta’s, woks en tajines, en van traditionele ‘geveganiseerde’ gerechten tot.


Deze vegan opvang voor boerderij- en gezelschapsdieren geeft voorheen verwaarloosde en ongewenste dieren een tweede kans. De allerlekkerste vegetarische ovengerechten? Die vind je hier op een rij. De beste recepten, zoals geroosterde aubergine, groentelasagne, quiche en casserole. Nachos met vegan kaas, groenten en guacemole.


Deze xxl nacho schotel is veganistisch en super lekker! Tortillachips, groenten, bonen, kaassaus en guac. Deze pin is ontdekt door Nel Schreuders. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Recepten eenpansgerechten. Lekker, gezond en prijsbewust koken ? Je hebt zin in een lekkere wrap, maar met wat? Kijk hier voor verschillende vegetarische wraps recepten, simpel of luxe, voor ieder wat wils!


Op zoek naar een lekker glutenvrij- en lactosevrij recept? Kijk dan snel in de recepten index voor al jou glutenvrije, maar ook lactosevrije kookinspiratie. Ga je deze zomer een weekend kamperen? Of met je tent naar een festival?


Nope, check mijn tips voor vegan eten tijdens kamperen! Weinig tijd (of geen zin in de afwas)? Ideaal is dan een eenpansgerecht! Nathalie deelt vijf gezonde eenpansgerechten.


Vegan eenpansgerechten

De Indiase curry met mango is simpel en snel, maar vooral ook superlekker! Voor allebei ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hem gebruiken in soepen en sauzen, net zoals je met room van koemelk zou doen.


Stifado is bedacht in Venetië, Italië, maar de Grieken gaan er tegenwoordig met de eer vandoor. Een vegan stifado bestond nog niet. Vegan nachos met avocado en mais.


Zoals ovenschotel met pasta, rijst of aardappels. Goedkope vegetarische recepten. Met onze éénpersoons recepten maak je in een handomdraai een verse eenpersoons maaltijd voor persoon klaar. Makkelijke eenpansgerechten zodat je niet te veel afwas hoeft te doen.


Super lekkere en makkelijke vega recepten. Wij delen heerlijke vega recepten van voorgerechten, hoofdgerechten tot weekendbites recepten aan toe. Handig ingedeeld met ingrediënten, kooktechnieken, soorten gerechten, menu gangen.


Dit is de basis voor lekker en gezond eten. Bekijk meer ideeën over Eenpansgerechten. Gehakt ‘Parmentier’ is een klassieke ovenschotel in laagjes. Maar denk het gehakt gewoon even weg.


Voor wie principieel of tussendoor eens een maaltijd wil zonder. KOOLHYDRAATARME recepten vind je hier in overvloed. Allemaal BINNEN MINUTEN te bereiden. Supersnelle en echt gezonde koolhydraatarme recepten!


Overige receptcollecties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts