woensdag 27 juni 2018

Sms versturen iphone lukt niet

Dan heb je bij Teleruime keus. Bekijk nu alle apple telefoons! Op zoek naar een kleine of grote bundel? Bepaal zelf hoe jouw abonnement eruit ziet. Contract bijna afgelopen?


Specialistisch advies nodig? Vind sms versturen het nu op Kensaq. Als u het bericht nog steeds niet kunt versturen ,. Sms versturen lukt niet , wat kan ik doen? Het lukt mij niet een sms te sturen. Mijn provider is Tele 2. Op hun site heb ik contact gehad met de virtuele assistent die zegt dat ik.


Ik heb al van alles gepr. Met mijn oude htc one lukt het wel met dezelfde cim kaart. Soms kan een bericht dat je met de Berichten-app probeert te versturen niet. Is de sms niet verzonden? Als eerste besteld = Als eerste in huis.


Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Ik krijg die berichten wel aan en kan een antwoord opmaken maar verzenden lukt niet. Sinds de laatste update van mijn GSfunctioneert het versturen van sms niet meer. Ik kan geen sms -berichten versturen.


Nu blijkt dat ook hier het sms versturen niet gaat. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. En als het toch niet lukt. Om de één of andere reden lukt dit niet meer. Simpel een sms je versturen.


Wanneer het sms versturen of ontvangen niet lukt , heeft u verschillende mogelijkheden. SMS versturen lukt niet. Beste klant,Erg vervelend dat u geen gebruik kan maken van het versturen van sms berichten. Om dit probleem uit te zoeken, wil ik u vragen het. De reden van het niet versturen kan zijn,.


Telkens als ik een sms wil versturen zegt mijn mobiel: bericht niet verzonden, mislukt! De sms wordt namelijk naar de database. Klantenservice bellen Iets anders of niets Verstuur. Het versturen van een MMS lukt niet voor alle de toestellen.


Je hoeft je niet te registreren om de dienst te gebruiken. Als het nog steeds niet lukt om MMS-berichten te versturen. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Problemen met het verzenden of.


Het gebeurde dat ik berichten niet aankreeg of als ik er verstuurde dat die ook niet. Ook weer van alles geprobeerd. Aan en uit en nummer centrale opnieuw erin gezet.


Vandaag een nieuwe sim kaart in een nieuw toestel, ik probeer een sms te versturen naar mijn dochter, dit lukt niet , naar andere mensen lukt het wel? Sms ’en worden verstuurd via het nummer van de. Als je het nummer van de berichtencentrale op deze manier niet vindt,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts