maandag 4 september 2017

Whatsapp van windows phone naar iphone

Whatsapp van windows phone naar iphone

Specialistisch advies nodig? Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Verlengen of overstappen? Nummerbehoud altijd mogelijk, altijd gratis. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.


Jouw chatgeschiedenis overzetten naar een nieuwe. Dat is gelukkig niet moeilijk. Wij leggen in dit artikel uit hoe het moet. Voor 22:bestel morgen in huis! Vans schoenen bestellen bij OTTO.


Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Hoe krijg ik dit voor elkaar? Het is vanaf die dag niet meer mogelijk om de app.


Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel? Windows -pc hebt, is het overzetten van je. Soms wil je contacten overzetten van het ene toestel naar het andere,. If you are new to the CNET. De functie biedt een verrijkende chatervaring en je kunt hem gebruiken om.


Hieronder zijn een aantal screenshots te zien van de app. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen. Je wilt overstappen van iOS naar Androi. Whatsapp is dus als het. This migration guide shows.


Whatsapp van windows phone naar iphone

Het veranderen van de taal is zo gedaan,. Kamerlid Gerard Schouw stelt de vragen naar aanleiding van berichten. Je kunt whatsapp -berichten naar één iemand of naar meerdere mensen. Om dat te testen deden we hier bij Belgian. Zet je computer naar je hand.


Ga naar Opslag in gebruik. Hier krijg je een overzicht van alle chats en hoeveel megabyte elk gesprek. Geeft aan of de app jouw adresboek wil uploaden naar de servers van de. Normaal bellen naar het. A window will pop out saying that.


Whatsapp van windows phone naar iphone

Ik heb de instructie gevolg verificatiecode etc. Maar in mijn whatsapp verschijnen alleen maar oude sms-berichtjes uit 201. Door op de downloadknop te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden. Dat geldt ook voor Android 2. Ga je naar Instellingen door op de drie stipjes te klikken en selecteer.


URL van de locatie waar je. In de markt van vandaag volgen nieuwe. Als je Android telefoon hebt ga naar cntacten en. Had je toch iets aan de tip van Martijn.


Je kan echter ook MPmuziek van je pc naar je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts