vrijdag 22 september 2017

Fregola met zalm

Fregola sarda zijn kleine pastabolletjes uit Sardinië. Ze lenen zich perfect om er een lekkere salade mee te maken, bijvoorbeeld bij dit stukje gegrilde zalm. Bekijk hier het videorecept voor een vegetarische fregola sarda met doperwten.


Roer de kruiden door de fregola en breng op smaak met olijfolie en zout. Bestrooi voor het serveren met zeer pittige Sardijnse chiliflakes.

De lekkerste recepten met zalm vind je in dit overzicht. Een overheerlijke gebakken zeetong met fregola sarda in het groen, die maak je met dit recept. Van spaghetti carbonara met zalm tot vislasagne met prei.


Hier vind je alle recepten op een rij. Feestelijke recepten met zalm nodig? Op de huid gebakken of in een krokant deegjasje bijvoorbeeld. Bekijk deze pin en meer op Pasta, risotto, parelcouscous, fregola , rijst van Els H.

Fregola met zalm

Ik had zelfs zoveel doperwten dat ik deze fregola heb gemaakt én een pan met verse doperwtensoep met munt. En dan die pancetta, whoa! Culy Homemade: fregola met courgette, doperwtjes en geitenkaas.


Heerlijk, hoe een recept door de tijd heen kan evolueren. Iedere thuiskok voegt weer wat toe, haalt er. Langoustines met kruidige fregola en champagnesaus. Dit is een vegetarisch gerecht waar iedereen blij van wordt.


Een risotto gemaakt met een Italiaanse pastasoort fregola. Het lekkerste recept voor Inktvis met fregola en spinazie vind je bij njam! Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam! Inspiratieartikel met zalm recepten.


Fregola met zalm

Met zalm kun je heel veel doen, in dit artikel geef ik tips om zalm eens op een andere manier te eten. Een lekkere, gezonde en snelle maaltijd? Een stukje gebakken zalm met gebakken paprika en venkel, een frisse kappertjesvinaigrette en voedzame rijst erbij.


Dit rucolasalade met gerookte zalm recept is zo verrekte snel klaar en natuurlijk is deze salade weer super gezond.

Lekker als lunch en als avond maaltijd. Ideaal voor tijdens de lunch. Je kunt ze ook prima van te voren klaarmaken, in folie wikkelen en meenemen!


Allerhande lekkere zalm recepten om te koken, bakken en braden. Serveer de zalm met haricots verts of een salade voor een geslaagde, feestelijke. Ik durf te beweren dat elke pastaliefhebber deze spaghetti met plezier zal opeten.


De Italiaanse deegslierten serveer ik met een romige saus met gestoofde prei. Bijna de kleuren van de. In dit artikel vind je gezonde gerechten met zalm van Nederlandse foodbloggers. Daar zit zeker wel iets voor je bij! Een heerlijke pasta met rucolapesto, gerookte zalm en cherrytomaten die snel en makkelijk te maken is.


Echt een verrukkelijk gerecht! Dit zalm recept uit de oven met veel verse groente is heel erg voedzaam en super gezond. De leuke manier van bereiden zorgt ervoor dat het er ook nog eens. Vandaag deel ik geen complete maaltij maar wel een erg lekker visgerechtje.


Dit soort gerechtjes komen altijd van pas. Zalm met een pestokorstje. Nu al voor de tweede keer gegeten, voor mijn man met zalm en voor mij en de kids met kipfilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts