vrijdag 29 september 2017

Horeca te huur hengelo

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. In het gezellige centrum van Hengelo. Discrete verkoop multifunctionele horeca.


Dit mooie en bijzonder veelzijdige horecabedrijf is gevestigd in Hengelo ,. Steenwijkerland nu te huur het grote cafe.

Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.


Misschien wel het leukste geveltje van de stad. In de Langestraat, een bekende horecastraat van Hengelo , is dit aansprekende horecapand te koop. Wilt u graag een partytent huren in Hengelo ? Ga naar onze website voor meer informatie.

Horeca te huur hengelo

De horeca doet het weer goed ! Het heeft even geduurd maar nu zit de horeca weer in de lift. Op aanvraag Maandelijkse huur : € 2. Praktijkruimte te huur Gelderland;. Horeca te huur Gelderland;.


Braakhuis verhuur en catering in Hengelo is een veelzijdig bedrijf. Onbegrensde mogelijkheden, van uitgebreide catering tot partyverhuur in Hengelo en omstreken. Het bedrijf staat al vele jaren. De huidige ondernemers dragen het stokje over aan een nieuwe, enthousiaste ( horeca ). Heb jij ambitie en wil je een eigen zaak beginnen in Hengelo ? Dan is dit misschien je kans, want deze horecazaken in Hengelo staan nu te koop! Restaurant Ugarit is in alle opzichten een van de leukste restaurants in Hengelo.


De beste horeca lokatie van de stad. NL Haarlem € 5-BIEDEN! Te koop domeinnaam HORECAHUURPRIJS. Dit horeca pand is gelegen aan de populaire stadsgravenstraat in het centrum van Enschede,.

Vind hier het actuele aanbod horecabedrijven, panden en exploitaties te huur , te pacht en te koop aangeboden in Utrecht, Gelderland en Overijssel. Omschrijving Gunstig gelegen winkelruimte in het centrum van Hengelo , nabij horeca en winkels. De verhuurbare oppervlakte is ca. Dus bent u op zoek naar een horeca verhuur in de omgeving van Enschede,.


Horeca te huur hengelo

Zoek niet langer verder en vraag gratis een offerte bij ons aan! Bekijk nu aanbod bedrijfspanden in Hengelo. Te Huur (20) Te Koop (45) Te Pacht (3). Naast onze core business als horeca leverancier hebben wij binnen onze.


Te huur Kantoorruimte Sportlaan Driene 8-Hengelo. Aan de sportlaan driene te hengelo wordt het opleidingsgebouw van het roc van twente voor de verhuur aangeboden. Huur horeca apparatuur via Verhuur. Het geheel is centraal gelegen midden in het bijzondere gezellige en zeer drukke uitgaanscentrum van Hengelo. Bel snel, want weg = weg!


Koop of Verkoop hengelo gld op Marktplaats. Na jarenlang een succesvolle zaak te. Haaksbergerstraat 1in Hengelo aan en ontvang hem. Indexatie voor het eerst maanden na huur.


Niet geschikt voor zorginstellingen en horeca. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.


Informatie over het aanbod van een aantal horeca makelaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts