donderdag 28 september 2017

Open dag utrecht hbo

Opener — one of the top rated apps for you. Find What Is On Hbo and Related Articles. Kom dan naar de open dag van Hogeschool Utrecht. Je maakt kennis met studenten, docenten en zo met de.


Ontdek onze ideeën, oplossingen en innovatieve projecten op de website van Hogeschool Utrecht.

Bezoek onze open dag op oktober. Studiekeuze1is de officiële studiekeuzesite die studiekiezers stap voor stap helpt bij het kiezen van een studie die het beste bij hen past. HBO Drechtsteden Tijdens de open dag ontvang je.


Fashion HKU x Bijenkorf. Open dagen van hbo opleidingen. Op de open dag kun je sfeer proeven, opleidingen vergelijken, voorlichtingsrondes en presentaties bezoeken en deelnemen aan een minicollege of proefles.


Ben jij een wo-student of hbo -student?

Boek uw Hotel in Utrecht online. Reserveer online, laagste prijzen. Dan kun je ook kiezen voor een hbo -opleiding in deeltijd of duaal:. Meld je aan voor de open dag.


Op welke dag mogen we jou ontmoeten in één van onze vestigingen? Ervaar de sfeer op school, stel je vragen aan studenten en docenten. Samen helpen we je bij het maken van een.


En ga in gesprek met studenten en docenten over je studiekeuze. Dat kan, drie keer per jaar. Je mag ons dan al je vragen stellen. Bijvoorbeeld over studeren, over het hbo.


Daarnaast kun je kiezen uit verschillende workshops. Er is ook een doorlopende. Vind de opleiding die bij je past. Deze opleiding leek me echt een uitdaging, meer dan.

Open dag utrecht hbo

Meer weten over onze hbo -opleidingen? Op woensdag oktober van 17. De open dag is een ideaal startpunt om kennis te maken met Hogeschool Rotterdam en alvast sfeer te proeven. Tijden de open dag bij HKU Theater zijn er diverse lessen gepland.


Wil je je oriënteren op een studie na het vwo of met een hbo -diploma op zak? Wat wil je weten om de juiste beroepskeuze te maken? Kies hieronder je opleiding en lees alle informatie over de open dag en avond. Je vindt in het overzicht de tijden van de voorlichtingen en presentaties en de locatie. Realistisch beeld krijgen van een opleiding?


En een juiste studiekeuze maken? Studeren aan de beste hotelschool doe je bij de Tio Hotelschool in Utrecht. Mbo-ers die nu hbo -ers zijn.


Open dag utrecht hbo

Regelmatig worden er open dagen of informatieavonden georganiseerd voor zowel thuisstudies als klassikale opleidingen op HBO - en. In Utrecht kun je een hbo -opleiding of mbo-opleiding volgen op het gebied van hotelmanagement, eventmanagement, toerisme, business,. Search What Is On Hbo and Related Articles. En dat is precies wat je kan doen tijdens onze open dag. Bekijk hier per opleiding het programma voor de komende open dag.


Groningen of de verschillen tussen hbo en universiteit. De SAU biedt sociale post hbo vervolg. De Sociale Academie Utrecht (SAU) verzorgt post mbo en post hbo vervolgonderwijs voor beroepskrachten. Wanneer kan je langskomen? Je bent van harte welkom op een open dag of avond om kennis te maken met de voltijdopleidingen.


Door deze gegevens te verstrekken stem je ermee in dat de Universiteit Utrecht jouw. Nieuwsgierig naar de meest internationale universiteit van Nederland en haar unieke onderwijsmethode?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts