donderdag 7 september 2017

Bijbel podcast izb

EO en IZB via WhatsApp voor thuis of onderweg. En waar moet je beginnen in de Bijbel ? Eigenlijk is alleen geestelijk tanken op zondag niet genoeg, dat voel je wel, maar hoe vind je daar tijd voor doordeweeks? Daarbij willen deze podcasts je helpen. Hoe gebruik je een podcast en wat is het. Zoek je een manier om meer van de Bijbel in je dagelijks.


De Bijbel is nog steeds het meest verkochte. Onder de naam ‘Eerst dit’ verzorgen de Evangelische Omroep en de missionaire organisatie IZB vanaf maandag december een gratis dagelijkse bijbelpodcast. Kees van Ekris wordt met ingang van het nieuwe seizoen programmaleider van Areopagus, het centrum voor contextuele en missionaire verkondiging van de IZB. In de CIP podcast praten Jeffrey Schipper en. Ze hebben een heldere filosofische kijk waarbij ze onderwerpen tegen de bijbel.


Op verzoek van de IZB heeft Bernhard Kok de wekelijkse podcast voor ondernemers en professionals ingesproken. Een goed begin van elke werkweek, ook voor ons. Als directeur van de IZB reist dr. Berg vanuit Groningen bijna dagelijks heen en weer naar Amersfoort,. Vakantie met de Bijbel.


Bekijk wie u kent bij IZB ,. De HSV Bijbel voorgelezen en als MPof Podcast downloaden. Geloof komt door het horen van het Woord! De Herziene Staten Vertaling letterlijk ingesproken. IZB - vereniging voor zending in Nederlan voorheen de Hervormde Bond voor Inwendige Zending, meestal afgekort tot IZB ,. Voor kringgebruik en persoonlijke bijbel. Vanwege ons specialisme in Bijbels , liedboeken, theologie, christelijke boeken en (klassieke) muziek,.


U bent christen en wilt zich verdiepen in de Bijbel ? Dan hebben wij een aantal handige boeken voor u. Deze boeken nemen u aan de hand om de Bijbel te bestuderen. Learn about working at IZB. Join LinkedIn today for free.


See who you know at IZB ,. Het NBG brengt de Bijbel dichtbij Van debijbel. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de wetenschap met deze podcast van NPO Radio 1. Stream en download Religie en spiritualiteit podcasts van je favoriete abonnementen en stations bij iTunes. Wil jij ook elke werkdag geïnspireerd worden door de Bijbel ? Vizualizați persoanele cunoscute de la IZB ,. Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho znáte ve společnosti IZB ,. Het volgen van een rooster blijkt motivatie te geven om elke dag in de Bijbel te lezen. Het bestuderen van de Bijbel is dé manier om God beter te leren kennen.


Ook dit zesde deel in de serie ‘ Bijbel beter begrijpen’ helpt. Luister hier direct naar onze internetstream of download de app. Saiba mais sobre como é trabalhar na IZB. De vereniging erkent de Bijbel als Gods Woord en. Dagelijkse overdenking via Whatsapp.


De Heere Jezus gaf zijn volgelingen de opdracht om de boodschap van de Bijbel in woorden én daden door te geven aan anderen. Geniet van het Woord van God dat krachtig is en levens verandert! Deze podcast bevat de HSV bijbel voorgelezen door Matthias Joosse van Stichting Nederland gered.


Melden Sie sich noch heute bei LinkedIn an – völlig kostenlos. Entdecken Sie, wen Sie bei IZB kennen,. Scopri i dettagli delle offerte di lavoro presso IZB. Averigua a quién conoces en IZB , obtén el máximo beneficio de tu red y consigue que te contraten. En savoir plus sur l’actualité professionnelle de IZB.


Inscrivez-vous sur LinkedIn gratuitement.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts