dinsdag 13 september 2016

Cafe te huur zonder overname

Vind cafe te huur zonder overname het nu op Kensaq. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Te huur met kleine overname inboedel,. Mooie locatie te huur in het centrum.


Zonder brouwer-contract. Goeddraaiend café over te nemen in de uitgaansbuurt van Gent Gekend cafe bij menig student Ik doe het café weg omwil.

Info over horeca te huur zonder overname. Resultaten van zoekmachines! Bekijk alle horeca te koop en te huur in Heel Nederland op funda in business. NL TE HUUR AANGEBODEN HORECARUIMTE STATIONSWEG TE EINDHOVEN-gelegen op een toplocatie in het centrum van. Ter overname aangeboden.


Overname van een gezellige tearoom te. Het pand is ook te huur. Totale oppervlakte= 60m². Cafe te koop centrum Aalst.

Dit is een buitengewone kans op de overname van een succesvol restaurant imperium met zaken op de meest. Café te huur in centrum. Assen cafe in binnenstad NIEUW lage overname. Cafetaria ruimte winkelcentrum Weert te huur , geen overname inventaris. Steenwijk van de gemeente Steenwijkerland nu te huur het grote cafe aan de Koningstraat.


Cafe te huur zonder overname

West-Vlaanderen (Provincie). Hieronder kan je de beschikbare panden bekijken. Ben jij die gemotiveerde horeca-uitbater naar waar we op zoek zijn? Geen overname Voor meer. Op deze site treft u honderden te koop aangeboden horecabedrijven aan.


Vind het uitgebreide aanbod van horecapanden te koop en te huur via Eigen Horeca Makelaar op de. Casco horeca in centrum van Vlaardingen te huur. Vergelijkbare zoekopdrachten voor cafe overname. Winkel Rotterdam te huur.


Zoek termen horeca gelegenheid bar te huur ter overname te koop cafe snackbar pizzaria grillroom afhaal lounge eetcafe. CAFE HOLTUM – SITTARD TOP. Om een overname tot een goed einde te brengen, is specifieke expertise nodig.


Ontvang de laatste woningen per e-mail.

We hebben een cafe te huur in Wolvega, met bovenwoning en zonder overname ! Vier feest in je eigen café! Wij verzorgen feesten van tot 1personen. Een gezellig, compleet bruin café, speciaal voor besloten feesten,. Er is volop aanbod in horecapanden te koop en te huur.


Enkel de vaste elementen zijn aanwezig zoals bijvoorbeeld toonbank en verlichting ! Wegens pensionering van de huidige eigenaar is het pand nu ook zonder inventaris over te nemen! Gespreid bed De comfortabele, lichte hotelkamers,. Deze zaak is vanwege zijn grootte perfect met twee uit te baten zonder per. Kleine brasserie, snackbar of andere te huur Mechelen (verhuurt) - Restaurant te Keerbergen huur.


RANDSTAD HORECA MAKELAARDIJ biedt te koop aan:. Tony Stymans (34), de eigenaar van het bekende café McBoll in Olen, hoopt op een zo snel mogelijke overname van de Ierse pub. De man vroeg begin vorige week het.


Cafe te huur zonder overname

Horeca overnemen zonder te betalen voor een overnameprijs vraagt om aandacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts