woensdag 29 juni 2016

Workshop schilderen groningen

Er wachten klussen op je! Volg een leuke mini workshops bij een van de vele kramen en leer meer over jouw hobby! Met tips en ideeën voor een bedrijfsuitje, familieuitje, vrijgezellenfeest of. Er zijn verschillende soorten creatieve workshops in Groningen beschikbaar.


Workshop schilderen groningen

Zo kunt u kiezen uit workshops op het gebied van tekenen, schilderen , knutselen en boetseren.

Workshop schilderen groningen

Beschilder uw eigen doeken onder leiding van. Ik kan niet schilderen workshop Aan de hand van een verhaal dat verteld zal worden gaan we een schilderij maken en omdat niemand weet waar we naar toe gaan of wat we. Tips en ideeën voor creatieve workshops in de provincie Groningen. Een groot aanbod aan activiteiten zoals schilder workshops , pimp workshops en erotische workshops ! Workshops en groepsuitjes in en rond Groningen. Atelier Kairos - Mirjam Rinkel geeft teken- en schildercursussen, zaterdagworkshops Abstract schilderen in een sfeervol atelier.


Ik ben een professionele en enthousiaste kunstenaar en geef al vele jaren met veel plezier schildercursussen. Tijdens de workshop kan je je een dag even heerlijk.

Zijn jouw overleggen toe aan meer energie en resultaat? Tired of Endless Searching? Find groningen on MySimon.


Workshop schilderen groningen

Originele workshop schilderen of schilderworkshop in Groningen , met actionpainting, monoprinten, veelluik etc. Maak uw kunstwerk in een bedrijfsuitje, personeelsfeest. Informatie: Ontdek de leukste kinderworkshops en kinderfeestjes van Groningen ! Gun jouw kind een zeer uniek feestje of bijzondere workshop in Groningen. In de cursussen tekenen en schilderen dagen we.


Iedereen kan schilderen. Een leerzame schilderworkshop is een leuke activiteit voor uw. Bedrijfsuitjes in Groningen ;. Gratis een offerte aanvragen. Wij zijn gevestigd in Vesta Groningen.


Het atelier ligt midden in het nautische kwartier van Groningen. Leuke, uitdagende creatieve workshops vind je bij Kunstkot! Zeer geschikt als bedrijfsuitjes, bedrijfsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of familie uitje.

Je vrijgezellenfeest is af met deze workshop naaktmodel schilderen. Bij dit schilder -arrangement gaan ontspanning en werken aan een verrassend resultaat. Een creatieve workshop is een. Centrum van Groningen.


Kies hier voor een creatieve workshop en ga met jouw gezelschap schilderen op doek, fotograferen, beeldhouwen of een sculptuur maken van zand of ijs. Bij een schildercursus of creatieve workshop van ArtPub worden jij en je vrienden een kunstenaar. Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Crea Weekend is hét creatieve event voor iedereen die van creativiteit en DIY houdt.


Op aanvraag: Diverse bijzondere schilderworkshops en schilderlessen in de stad Groningen bij kunstenares kunstzinnig coach Britta van Groningen à Stuling. Tekenles, schilderles of creatieve workshops op basisschool Groningen. Op zoek naar een creatieve workshop voor senioren?


Vele workshops in Groningen hebben wij zelf ontwikkeld met specialisten. De allerleukste: schilderworkshop, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, vrijgezellenparty, groepsuitjes, creatieve workshops , creatieve workshop , schilderworkshops. Voor elk budget de juiste workshop. Schilderen , tekenen, mozaïeken en meer!


Voor iedere creatieveling is er iets te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts