dinsdag 28 juni 2016

Werken bij de overheid

Werken bij de overheid

Een ruime keuze aan boeiende jobs. Ga nu op zoek naar een nieuwe uitdaging! Bouw mee aan de trein van morgen. Letterlijk en figuurlijk. StepStone biedt de beste vacatures van topwerkgevers.

Wij hebben een leuke Baan voor jou! Gezellig team en flexibele werktijden. Vind vandaag jouw droombaan.


Hier vind je het actuele aanbod van vacatures en stages van alle werkgevers binnen de Rijksoverheid. Als trainee bij de Rijksoverheid krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat bij je past. Heeft u belangstelling om bij de Rijksoverheid te werken ? Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Dit geldt natuurlijk niet voor alle functies, maar biedt wel groeikansen. Op zoek naar een vacature bij een interessante overheidswerkgever? Wil je graag aan de slag bij de overheid ? We geven wat meer informatie en leggen uit waar je vacatures vindt. Toe aan een nieuwe baan? Ontdek vacatures bij Gemeenten en andere lokale Overheden.


Overheidsfuncties zijn statutair of contractueel. Vanaf nu altijd op de hoogte van carrièrekansen bij de overheid ! Als u zich ten dienste wilt stellen van de samenleving, dan is een openbare functie misschien iets voor u. De overheid is een aantrekkelijke werkgever omdat zij. Kijk hier voor diverse vacatures!


Werken bij de overheid

Onder de overheid verstaan we het Rijk, de provincies, gemeenten en waterschappen. Ook uitvoerende diensten die publieke taken uitvoeren. Bij de overheid zijn er veel verschillende beleidsvelden waar onze beleidsmedewerkers zich mee. Heb je ervaring in een callcenter omgeving en kennis van salarisadministratie?


De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zoekt jou!

Sta jij voor een mensgerichte en professionele aanpak? Met een functie bij DJI draag je bij aan de veiligheid van. Wil jij werken bij Rijkswaterstaat? Zijn ervaringen met Rijkswaterstaat, gaven de doorslag om bij ons aan de slag te gaan.


Werken bij de overheid

Kombijdepolitie is het startpunt van jouw politiecarriere. Lijkt het jou wel leuk om te werken bij bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie of de Belastingdienst? Neem dan een kijkje naar de vacatures van Between. Geïnteresseerd in een baan bij de overheid ? En wil je meer weten over de functies, salarissen of competenties? Lees hier meer over werken bij de overheid.


Werk jij nauwkeurig, ben je klantgericht en werk je graag samen? Wij bieden vacatures bij overheid en Rijksoverheid door heel Nederland. Zoek je werk bij de overheid ? Bekijk het aanbod of maak een vacature alert aan en ontvang de. Vacatures en informatie over solliciteren, stages, traineeships, banen en werken bij de gemeente Amsterdam.


Wij zijn uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. Namens de overheid keren wij voor zo’n miljoen mensen onder andere kinderbijslag, AOW. Departement Werk En Sociale Economie Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen Het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts