vrijdag 24 juni 2016

De lichtfabriek haarlem

Bespaar tot op uw reservering! Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. De Turbinehal is onze grootste ruimte. Hoogte Combineren mogelijk.


De lichtfabriek haarlem

Perfect voor: Beurzen, Presentaties, Productlanceringen, Personeelsfeesten. Ooit was de lichtfabriek het electriciteitsbedrijf van Haarlem. Wat een dijk van een locatie!


Vraag een geheel vrijblijvende offerte voor uw bedrijfsfeest aan! De Lichtfabriek als leverancier voor jullie bruiloft? Van modeshows, tv-opnames en dansfeesten tot theater, exposities, concerten en galadiners.


De lichtfabriek haarlem

In de Lichtfabriek beleef je het allemaal! Welkom bij de Lichtfabriek ! Sunday Market bij de Lichtfabriek in Haarlem. Eten in de oude lichtfabriek is bijzonder.


Licht” speelt nog steeds een belangrijke rol. Niet alleen door de monumentale raampartijen, als wel. Geen alcohol, drugs of tabak. De onaangepaste en ongeslachtelijk onschuld die hij van Christus en Maria was de waarde die hij moest verwerkelijken en in.


Reviews Such a nice place, second time for the 1st of January. Haarlems Evenementenlocatie met een unieke industriƫle uitstraling. Music Fashion Art Fair (MFA fair) is een terugkerende happening die plaats vindt in de karakteristieke industriƫle ruimtes van de Lichtfabriek in Haarlem.


Functional cookies record information about choices that you have made, and they also allow us to tailor the website to suit your needs. Wij zitten naast het pand van de Lichtfabriek. Een voorbeeld van een succesvol gerenoveerd pand is de Lichtfabriek,.


Haarlem is de provinciehoofdstad van Noord-Holland. Business events De drie zalen van de Lichtfabriek , Turbinehal, Oliehuis en Energiehuis omvatten het hart van de locatie. Locatie: de LICHTFABRIEK Haarlem. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.


Op het cultureel bedrijventerrein Nieuwe Energie in de Waarderpolder staat de Lichtfabriek. In de omgeving van dit gebouw staan woonhuizen op het Droste-terrein. Kom dan langs voor een historische rondleiding over het terrein en een korte.


De lichtfabriek haarlem

Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder. Hieronder vallen ondermeer klassieke muziek voorstellingen, dance parties. Haerlems Bodem is een lokaal mediaplatform voor de inwoners van de regio Haarlem.


Dagelijkse output van nieuws, actualiteiten en achtergronden. We zijn er maar al te trots op dat we. Het bedrijf, eigendom van. Deze fabriek zorgde ooit voor licht en warmte voor de inwoners van Haarlem.


Nu doet de fabriek dienst als feestlocatie. De feestzalen de Turbinehal. Nu, je vindt ze op het terrein van de Lichtfabriek ! Blom voor de huisvesting van het Energiebedrijf Haarlem. Serious Request : NPO registratie. Op januari wordt de tweede editie van SoulFood gehouden in de Lichtfabriek.


En dat staat gelijk aan een zondagmiddag gevuld met lekker eten, drinken en livemuziek. Casper Luckerhof van Kennemer Boekhandel leidt de derde editie van het Schwobfest - onderdeel van het Letterenfonds en onder hoofdredactie van Alexandra Koch - in en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts