woensdag 30 december 2015

Loi loonadministratie

Online toegang tot salarisstroken en jaaropgaves. Probeer dagen gratis. Salarissoftware voor accountants. Nu efficiënter dan ooit! Bekijk de video met handige uitleg.


Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig een loonadministratie voeren! Specialiseer jezelf als loonadministrateur en haal een officieel diploma! Geen risico en goed werkgeverschap.


Maak vrijblijvend een afspraak. Wat doe je liever: je administratie of groeien met je bedrijf? Met de praktijkgerichte cursus Praktijkdiploma loonadministratie (PDL ) behaal je het erkende en veelgevraagde PDL-diploma van de Assocatie. De cursus Basiskennis loonadministratie (BKL ) behandelt alles op het gebied van recht, loonheffing en sociale verzekeringen.


Loi loonadministratie

Het praktijkdiploma loonadministratie (PDL) is zeer waardevol als u zich wilt specialiseren als loonadministrateur. Met deze cursus breidt u uw administratieve basis. Loonadministratie is een essentieel onderdeel van iedere organisatie. De loonadministratie is een belangrijk onderdeel van iedere organisatie dat uit meer uit één.


Bent u geïnteresseerd in loon- en salarisadministratie en wilt u zich op dit gebied ontwikkelen? Ben je geïnteresseerd in loon- en salarisadministratie en wil je je op dit gebied ontwikkelen? Werken op de loondadministratie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts