woensdag 23 december 2015

Fotosamsung naar pc lukt niet

Fotosamsung naar pc lukt niet

Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online. Specialistisch advies nodig? Bekijk ons gehele klusaccessoires assortiment online. Wel is het met Windows al snel iets makkelijker dan. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat u veilig en eenvoudig toegang krijgt tot de gewenste.


Je kunt op een paar manieren foto’s van Samsung naar PC overzetten.

Hoe je dat het beste doet? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een. In het artikel De populairste browsers voor de pc kunt u lezen welke browsers er zijn en een keuze maken.


SeniorWeb maakt gebruik van cookies. Download en installeer Smart Switch op je PC. Volg onderstaande stappen om eenvoudig een back-up van je persoonlijke gegevens te maken. Ik heb internet al gera.


Bestel Samsung bij fonQ.

Kies uit producten vanaf € 115. Meer tijd voor samen spelen! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Apps in matten zetten lukt niet altijd.


Het lukt mij echter maar niet om de samsung te verbinden met mijn desktop, ik heb ook smart switch PC op mijn computer gezet,. Wil je een uitleg over het overzetten van bestanden van mobiel naar pc mbv Bluetooth of infraroo. Lukt het na mijn uitleg nog niet ,. Dit lijkt mij eerder een probleem op je laptop dan van je telefoon. Mobile Solution by ayyan 313views. Afbeeldingen van je mobiel naar je pc versturen.


Wil je afbeeldingen versturen van je mobiele telefoon naar je computer? Op pc naar verkenner gaan. Open deze en ga naar het mapje WhatsApp, het mapje Media en tenslotte WhatsApp Images. Kom je er niet uit of krijg je de foto’s niet overgezet? Laten we het op een andere manier proberen.


Maar wel internet mapjes en Samsung mapjes,. De foto kan je hierinzetten.

En vervolgens openen op je pc. Sluit een telefoon, camera, geheugenkaart uit uw camera of extern station aan op uw pc. Swipe vanaf de onderkant van het scherm naar het midden om.


Als dat laatste niet lukt is het sd kaartje gewoon defect. U kunt de onderstaande stappen herhalen als u. Monitoren Muizen Toetsenborden. De PC detecteert de mobiel niet. Heb het nu geprobeerd via mijn laptop en computer (om uit te sluiten dat het aan de PC ligt).


Galaxy SMac Foto Samsung ramen. Van wat ik nu probeer lukt het nog steeds niet. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Lukt ook niet op een recentere pc.


Fotosamsung naar pc lukt niet

Android Account en profiel. Handleiding is niet duidelijk. Instructies en weergave op gsm zijn niet dezelfde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts